返回列表 回復 發帖
天使的脸孔, 恶魔的心肠.
真是可悲啊...何苦呢?haiz...可怜啊.

<-------------- 邊個搞到你咁慘啊

回應 h2o 第 16 篇文章

无可奉告..
原帖由 hendytiu 於 2008-11-4 05:41 PM 發表
无可奉告..
hendy..破軍解散後你仲會唔會上黎吹水架?
原帖由 h2o 於 2008-11-5 12:44 AM 發表

hendy..破軍解散後你仲會唔會上黎吹水架?
不好意识..我以后都不会上来了..
看情形..不一定..可是解散家族是肯定的了.
以后你们加油啊.
原帖由 hendytiu 於 2008-11-5 12:37 AM 發表

我说过了..不想任何人接手管理破军家族..

有苦衷..
哦,或者你冷静几天,可能会想到解决方法的..anyway,还是尊重你的决定,希望你开心啦!!
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-5 12:48 AM 發表

哦,或者你冷静几天,可能会想到解决方法的..anyway,还是尊重你的决定,希望你开心啦!!
谢谢你的体谅..我已决定的事,是不会改变的.
原帖由 hendytiu 於 2008-11-4 05:48 PM 發表

以后你们加油啊.
既然已經決定好...我支持你...
不過真係好希望你會再返黎..大家開開心心咁吹水..

回應 hendytiu 第 21 篇文章

but we will miss you de....
原帖由 h2o 於 2008-11-5 12:51 AM 發表

既然已經決定好...我支持你...
不過真係好希望你會再返黎..大家開開心心咁吹水..
谢谢大家对于我的关心与支持..
谢谢大家..保重啊..
原帖由 chuu 於 2008-11-5 12:51 AM 發表
but we will miss you de....
haha...thanks ya..dun miss my money ar..haha
原帖由 hendytiu 於 2008-11-5 12:56 AM 發表

haha...thanks ya..dun miss my money ar..haha
dont says me like that la..... if have time, come back to bet..... we both become 賭神....
原帖由 chuu 於 2008-11-5 12:58 AM 發表

dont says me like that la..... if have time, come back to bet..... we both become 賭神....
haha...become 賭神??
haha..dun joking lah..
i won't bk edi...haha...see u all..hahahaha..
搞得有声有色,真的很可惜啊.....
原帖由 hendytiu 於 5/11/2008 00:48 發表

以后你们加油啊.
big bro~~~你是帶我黎吹水區玩的人ar......

......好快到17号   ...........
hendy弟弟。。几日没见,就睇到你解散你的家族?!
唔好咁啊。。再念清楚啊。。