返回列表 回復 發帖
rr,不懂你发生了什么事,但是都希望你可以勇敢地面对...

不经一番寒彻骨,哪得梅花扑鼻香..为你的人生杨帆吧!从新出发!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
RR...你係咪喺英國住到好悶好慘呢???所以唔開心.....
雖然我唔知你發生セ嘢事.....但都希望你以平常心去面對事實.....煩/唔開心/玩自閉.....都係解決唔到架啦.
開心D過日子....時間就會過得快.....例如上嚟同我鬧下交咁啦.....我又開心你都會開心架.....今年以經係2008年尾.....即係話你還有一年就走嘞.....你想走嗎?
快D咪咁愁啦.......亞丙
RR....come back soon la
miss you so much
we have so much fun together  

非常suport what dobi said!!!! 日子始終要過......希望你能開心咁過....

凡事樂觀d積極d.......不要想埋一面.......而且天無絕人之路~~~好多事情也許好快可解決呢
rr 你唔開心,
             我地擔心!  
                    快D開心, 笑口金金!   

猪猪.. 鸭仔无事啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
我帮你搞点咗啦

回應 pjchui 第 23 篇文章

你好伟大啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
WISH U ALL THE BEST
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-5 07:51 AM 發表
猪猪.. 鸭仔无事啦
哈哈哈。。他没事就好啦。。
但是他仲有1百万系度叫我派。。。
哈哈。。奖金到此为止。。。
多谢大家的祝福。。

原帖由 pjchui 於 2008-11-5 07:53 AM 發表
我帮你搞点咗啦  
你對 rr 真好, 佢好感激你呀!  
原帖由 tingx2 於 2008-11-5 09:26 AM 發表

哈哈哈。。他没事就好啦。。
但是他仲有5百万系度叫我派。。。
大家快点来祝福他。。。派晒点钱去。。
唔洗派啦! 我地係友情, 唔係 錢情呀! and then, 佢好貧窮, 咪萬下手, 佢又再破產咪死得! 冇人想佢死, 淨係想佢開心! 俾番D $$$$ rr 啦!
原帖由 manyiu 於 2008-11-5 09:52 AM 發表

唔洗派啦! 我地係友情, 唔係 錢情呀! and then, 佢好貧窮, 咪萬下手, 佢又再破產咪死得! 冇人想佢死, 淨係想佢開心! 俾番D $$$$ rr 啦! 479292
放心啦。。有剩的我会给回他。
halo
everybody
原帖由 tingx2 於 2008-11-5 09:59 AM 發表

放心啦。。有剩的我会给回他。
請張我個份俾番 rr, thanks