返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-11-1 12:20 PM 發表

我尋日去過但PLAY唔到呀  
play 唔到乜呀.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-11-1 12:22 PM 發表

play 唔到乜呀.
而加睇到嘞...............
原帖由 DOBI 於 2008-11-1 12:28 PM 發表

而加睇到嘞...............   
鬼戲好睇, 我全套睇過兩次.

D歌好好聽.

外星貓E生
尋日我去左迪士尼....返到屋企已經死下死下...行到好攰........
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 yiyianki 於 2008-11-1 01:33 PM 發表
尋日我去左迪士尼....返到屋企已經死下死下...行到好攰........
好玩嗎.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-11-1 01:35 PM 發表

好玩嗎.
好玩,,,D鬼屋嚇到我死...次次唔係我行頭就我行最尾...比鬼追....
嚇到我捉住前面唔識D人...哈哈

不過好攰,,,,排隊又攰,,,,行又行到死....下次咪搞...
你呢,....又去左邊度玩呀...??
原帖由 yiyianki 於 2008-11-1 01:37 PM 發表
好玩,,,D鬼屋嚇到我死...次次唔係我行頭就我行最尾...比鬼追....
嚇到我捉住前面唔識D人...哈哈

不過好攰,,,,排隊又攰,,,,行又行到死....下次咪搞...
你呢,....又去左邊度玩呀...?? ...
在這裡開party.

去果度成日都要排隊, 上次重衰, 排1.5鐘電馳車, 輪到我們的時候, 行雷,  跟住落大雨, 無得玩. 激到死
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-11-1 01:41 PM 發表

在這裡開party.

去果度成日都要排隊, 上次重衰, 排1.5鐘電馳車, 輪到我們的時候, 行雷,  跟住落大雨, 無得玩. 激到死
尋日排一個鐘啦....日抖就曬到死唔想排隊....
夜晚一到夜場,.,,d人衝晒入黎...又係要排隊...
玩果兩個鬼屋排隊排足9個字,,,入到去都仲要排,,,,,

不過尋日都仲有野未玩....因為d時間去晒排隊....
原帖由 yiyianki 於 2008-11-1 01:44 PM 發表
尋日排一個鐘啦....日抖就曬到死唔想排隊....
夜晚一到夜場,.,,d人衝晒入黎...又係要排隊...
玩果兩個鬼屋排隊排足9個字,,,入到去都仲要排,,,,,

不過尋日都仲有野未玩....因為d時間去晒排隊.... ...
是啊, 好無癮, 無再去啦. 浪費時間.
外星貓E生
大家好!!!
我来了~~
原帖由 happy小鬼 於 2008-11-1 02:01 PM 發表
大家好!!!
我来了~~
happy.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-11-1 02:04 PM 發表

happy.
hi~~~
nice to meet you~~
原帖由 happy小鬼 於 2008-11-1 02:06 PM 發表

hi~~~
nice to meet you~~
我住在靚婆婆 & 貓貓樓, 有空多d 去坐坐.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-11-1 02:07 PM 發表

我住在靚婆婆 & 貓貓樓, 有空多d 去坐坐.
好哇好哇!!!
got to go now~~~

bye bye everybody!!!