返回列表 回復 發帖
原帖由 happy小鬼 於 2008-10-31 03:20 PM 發表
got to go now~~ BYE BYE~~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-10-31 03:26 PM 發表

今晚同阿猫玩闪先。。
猪肝补气
原帖由 akudan 於 2008-10-31 03:27 PM 發表

今晚同阿猫玩闪先。。
快D返來
外星貓E生
咦... 有新野玩吗...?
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-10-31 03:51 PM 發表
玩完, 食完, 走哂! 我而家番黎做清潔呀!
原帖由 manyiu 於 2008-10-31 03:54 PM 發表

玩完, 食完, 走哂! 我而家番黎做清潔呀! 473723
manyiu...他们走完啦...? 你为什么还没睡...?
珍惜四人帮。。。
原帖由 manyiu 於 2008-10-31 03:54 PM 發表

玩完, 食完, 走哂! 我而家番黎做清潔呀! 473723
玩到今晚12:00, 請看第一版
外星貓E生
原帖由 bmoon1977 於 2008-10-31 03:51 PM 發表
去看第一版.
外星貓E生
原帖由 bmoon1977 於 2008-10-31 03:57 PM 發表
manyiu...他们走完啦...? 你为什么还没睡...?
未呀! 上黎行一行, 去睇一會電視就訓覺啦! 你部車修理費貴唔貴呀?
原帖由 CC517 於 2008-10-31 03:59 PM 發表

玩到今晚12:00, 請看第一版
哈哈, 我度 1am, 咁即係我玩完啦!
原帖由 manyiu 於 2008-10-31 04:00 PM 發表

未呀! 上黎行一行, 去睇一會電視就訓覺啦! 你部車修理費貴唔貴呀? 473730
claim人家的... 没问多少,但是应该会过千。
珍惜四人帮。。。
原帖由 CC517 於 2008-10-31 04:00 PM 發表

去看第一版.
看了....
珍惜四人帮。。。
原帖由 qqbubu 於 2008-10-31 01:10 PM 發表

点解哦!manyiu?
2日前, 有個男人係 Aberdeen Centre 3 樓跳落黎自殺死左!

"2008年10月27日 星期一
[要聞] 華裔漢時代坊跳樓死
    【明報專訊】列治文時代坊商場昨日中午發生華裔男子跳樓自殺喪生的驚悚案件,目擊者稱一名30多歲華裔男子從3樓美食廣場附近,越過玻璃護欄縱身跳下,墜落至1樓噴水池旁萬聖節布置旁。救護車趕至進行搶救,但墜樓男子終告不治。"
原帖由 manyiu 於 2008-10-31 04:15 PM 發表

2日前, 有個男人係 Aberdeen Centre 3 樓跳落黎自殺死左!

"2008年10月27日 星期一
[要聞] 華裔漢時代坊跳樓死
    【明報專訊】列治文時代坊商場昨日中午發生華裔男子跳樓自殺喪生的驚悚案件,目擊者稱一 ...
你見到嗎.
外星貓E生
原帖由 bmoon1977 於 2008-10-31 04:04 PM 發表
claim人家的... 没问多少,但是应该会过千。
就算唔洗你俾錢, 部車俾人撞過, 我覺得都車的 "健康"都 會差D!