返回列表 回復 發帖
無人
原帖由 doctor.n 於 2008-10-1 01:28 PM 發表
風少
你好
風少不留名便走咗了點稱呼你呢
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 doctor.n 於 2008-10-1 01:30 PM 發表
無人
有人呀施主
原帖由 iwry@iwjy 於 1/10/2008 13:22 發表

知道啦 食咗飯未呀?
yes~of 'coz~~ here is 10:33pm lu.....~~~

u lei~~??食咗飯未呀~~~
原帖由 doctor.n 於 1/10/2008 13:30 發表
無人
hihi~~doctor.n~~~did u get marry with maio mei ar??
原帖由 wongjj 於 2008-10-1 01:33 PM 發表

yes~of 'coz~~ here is 10:33pm lu.....~~~

u lei~~??食咗飯未呀~~~
未呀 等食中.................................
原帖由 doctor.n 於 2008-10-1 01:30 PM 發表
無人
人家的老公,你来啦...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 wongjj 於 2008-10-1 01:34 PM 發表

hihi~~doctor.n~~~did u get marry with maio mei ar??
恭喜恭喜
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-1 01:25 PM 發表

不留名便走了
是你自己无注意他啦...他有抢奖金楼架
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-1 01:37 PM 發表

是你自己无注意他啦...他有抢奖金楼架
我有見過佢 只係唔知叫咩名啫...................................
入嚟行個圈 大家好!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-1 01:40 PM 發表

我有見過佢 只係唔知叫咩名啫...................................
不好意思啊.......是我叫他..................风少咋
原帖由 ahman1995 於 2008-10-1 01:41 PM 發表
入嚟行個圈 大家好!
你好呀~~~小弟叫做Ricky呀 點稱呼你?
原帖由 ahman1995 於 2008-10-1 01:41 PM 發表
入嚟行個圈 大家好!
坐下饮杯茶啦..
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-1 01:43 PM 發表

不好意思啊.......是我叫他..................风少咋
咁風少定瘋少sin