返回列表 回復 發帖
原帖由 miaomiao88 於 26/10/2008 18:22 發表
楼上各位, miaomiao is back
喵喵回来啦!欢迎~~~
原帖由 mickeybblim 於 26/10/2008 18:24 發表
我走啦....夜D见..
哦,掰掰咯!
原帖由 cammy8080 於 2008-10-26 06:26 PM 發表

爆完喇...唔會小你果份....

仲有水水....潘潘...MIAOMIAO....

MICKEY剛才都有中....所以唔好怪我呀
多谢cammy吖!!

cammy想问下,你晚上10.30先至跑步,果公园indoor咔?
原帖由 cammy8080 於 2008-10-26 06:26 PM 發表

大家姐我要休息先。。眼好累,等下见

阿水,miaomiao, pandora. 等下见。。
猪肝补气
原帖由 潘.朵拉 於 2008-10-26 06:27 PM 發表

好好哦。。。我到现在还不懂有没有出。。。
潘潘!!

我要出去咯,有聚会,回来和你8过咯!!
原帖由 akudan 於 2008-10-26 11:25 AM 發表

有“水”的就关你事啊。。
咁咪乜都關我事...
原帖由 cammy8080 於 26/10/2008 18:26 發表

恭喜cam cam~~
原帖由 akudan 於 2008-10-26 06:30 PM 發表

哦,bye bye!
原帖由 miaomiao88 於 2008-10-26 11:26 AM 發表

yawor... later will go... previously not plan to go de... but xiao bai said no people go then i go loh...
no ppl??? there are who ar?
原帖由 cammy8080 於 2008-10-26 11:26 AM 發表

多謝你先
原帖由 akudan 於 26/10/2008 18:30 發表

哦,等下见咯。。。
原帖由 akudan 於 2008-10-26 11:30 AM 發表

你又走啊...88la
原帖由 miaomiao88 於 26/10/2008 18:30 發表

潘潘!!

你们都好忙哦。。。慢走哦。。。回来见~~
原帖由 miaomiao88 於 2008-10-26 11:30 AM 發表

潘潘!!

玩得開心D啊...88
原帖由 h2o 於 2008-10-26 06:31 PM 發表

no ppl??? there are who ar?
xiao bai reserved for 10 person, but now, he said less than 10 person will go, so i've reschedule my time & attend the gathering loh...