返回列表 回復 發帖
原帖由 wongjj 於 2008-10-25 04:02 AM 發表

ya~~dobi give me morning call

i go out with her la ~~cu later~~~
88 LA JJ, GO OUT AND EAT A GOOD BREAKFAST SIN LA!
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
大师,你的伤如何哦!好点吗!
几天没见你了~还好吗?
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
靓哥哥...你琴晚通宵啊....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-25 02:48 AM 發表

恭喜你中獎了!~~~~~~食得幸福
Ricky多谢啊。。
猪肝补气
顶~兄弟~你在地球吗?
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 qqbubu 於 2008-10-25 05:41 AM 發表
大师,你的伤如何哦!好点吗!
差不多完全不痛啦!
原帖由 yicno 於 2008-10-25 07:35 AM 發表
几天没见你了~还好吗?
好呀!呢排年尾又會忙啲啦!
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-25 11:03 AM 發表
靓哥哥...你琴晚通宵啊....
通宵做咩呀???
原帖由 akudan 於 2008-10-25 12:07 PM 發表

Ricky多谢啊。。
唔駛多謝啦!這是你應得嘛!
原帖由 yicno 於 2008-10-26 01:22 AM 發表
顶~兄弟~你在地球吗?
我在火星啊!
原帖由 iwry@iwjy 於 26/10/2008 12:22 發表

我在火星啊!
big big bro~~i just eat jo dinner ja
原帖由 akudan 於 25/10/2008 12:07 發表

Ricky多谢啊。。
OMG.....akudan~~你個頭象same as my boss'
原帖由 wongjj 於 2008-10-26 12:28 PM 發表

big big bro~~i just eat jo dinner ja
我連早餐都未食呀!準備食晏中......
原帖由 iwry@iwjy 於 26/10/2008 12:35 發表

我連早餐都未食呀!準備食晏中......
...sunday ma?! ....無所謂la~~~睡到tea time也唔驅

你lunch 後番黎同我哋去rob$$ ar