返回列表 回復 發帖
原帖由 山棻爺爺 於 10/10/2008 23:55 發表

晚安....謝謝...
不過我仲在,我想去足球那裡看看...才Zzzzzz
山棻又玩pet又賭波~~好活躍ar~~

我都有play pet pet ga~~一齊討論吓吖
大家早安!我来走走!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
簽名被屏蔽
原帖由 chfong2 於 11/10/2008 07:24 發表
你也有赌波,可以一齐讨论的
...i only follow fai fai....he buy what..i buy what....
原帖由 dicksonkhan 於 11/10/2008 07:18 發表
大家早安!我来走走!
boss~~eat jo breakfast mei ar??
原帖由 wongjj 於 2008-10-11 07:26 AM 發表

boss~~eat jo breakfast mei ar??
还没有啊!在梳头着啊!
原帖由 dicksonkhan 於 11/10/2008 07:28 發表
还没有啊!在梳头着啊!
wahaha~~梳头 & blow water at the same time 勁~~~
原帖由 wongjj 於 2008-10-11 07:32 AM 發表

wahaha~~梳头 & blow water at the same time 勁~~~
在吹头发是就可以咯!梳头时,就。。。。。。。
簽名被屏蔽
你地慢慢抢啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
我懒爬楼..琴晚ricky有无回复我啊
原帖由 mickeybblim 於 11/10/2008 07:55 發表
你地慢慢抢啦
mickey~~u not rob with us ma??
原帖由 wongjj 於 2008-10-11 07:56 AM 發表

mickey~~u not rob with us ma??
你地都好犀利啦
原帖由 mickeybblim 於 11/10/2008 08:05 發表

你地都好犀利啦
... i'm blackie....only....
原帖由 chfong2 於 2008-10-11 07:52 AM 發表
返工都扮甘靓
不打扮下,我出不了街啊!