返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2008-10-5 06:20 PM 發表

你做咩抹讦呀??
你地做咩甘热啊..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 wongjj 於 2008-10-5 05:49 PM 發表

ricky gor.....你踏中咗 .....
咁唯有分俾樓上樓下啦,我不會收埋
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-5 06:22 PM 發表

他靓仔啊
水弟最靓仔~
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-5 06:23 PM 發表

我一定知道中文意思啦... 不然的话,放来做咩
那這個呢什么意思>>당신을 사랑합니다<<哈...我對妳說的..
原帖由 cammy8080 於 2008-10-5 06:22 PM 發表

睇佢做主角
无女主角啊
原帖由 cammy8080 於 2008-10-5 06:24 PM 發表

係每人50萬...補償我哋响度咁耐
坐咗4个钟...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-5 06:24 PM 發表

他地不知道啦..你给我仲好
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-5 05:52 PM 發表

他自己中咗都不知道啊
頭sin睇5000#不是自己,啲帖亂到................系統有problem...........................
原帖由 cammy8080 於 2008-10-5 06:24 PM 發表

係每人50萬...補償我哋响度咁耐
你讲得无错啊
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-5 06:24 PM 發表

水弟最靓仔~
讲你靓仔....水弟是最靓仔
原帖由 wongjj 於 2008-10-5 05:55 PM 發表

那你為什麼唔說周麗淇幅相ar
我無咩佢嘅相
原帖由 iwry@iwjy 於 5/10/2008 18:24 發表

i'm....上樓再上樓.....分少少可以ma???
原帖由 cyoong019 於 2008-10-5 06:24 PM 發表

那這個呢什么意思>>당신을 사랑합니다
난 너로인해 그 죄로인해 눈물로 앓고 있다고 .. 이렇게

이렇게 -------------->>>就这样
原帖由 wongjj 於 2008-10-5 05:56 PM 發表

cf...中咗咩???
頭sin看帖係
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-5 06:26 PM 發表

頭sin睇5000#不是自己,啲帖亂到................系統有problem...........................
是边个拿咗啊.. 分出来