返回列表 回復 發帖
原帖由 Geai 於 2008-9-29 01:05 PM 發表

I have no gf ar  
講笑咩..
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 07:06 PM 發表

0~2歲超好玩
B好玩。。但是要养大就好辛苦。。
hihi...........我唔係你要搵既人...但可以入黎嗎
原帖由 h2o 於 2008-9-29 07:06 PM 發表

唔係掛....
D血咪流到滿地都係...
我不懂,不想知道,等下我会
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 07:07 PM 發表

此豬不同彼豬?咁係咩豬???
都话是肥猪咯。。
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 07:08 PM 發表

他年纪很少還是你很..................................................
加个老字给我。。老肥猪。。
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 07:08 PM 發表

点解讲自己蠢啊??
被情愛迷惑一生........................................
原帖由 h2o 於 2008-9-29 07:09 PM 發表

唔好亂講啊
隻衰豬大過我架
我而家知道啦
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 07:12 PM 發表

被情愛迷惑一生........................................
迟点你自己会想通架啦。。给点时间啦。。
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 07:09 PM 發表

o............................. 我也未見識過啊.................................
你想见見識,我看还是等你老婆好啦!玩就玩,记得出路平安有一
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 01:06 PM 發表

0~2歲超好玩
我地又多一個共同點...我都好中意B
好cute啊 :017:
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 07:09 PM 發表

我也不想讲了,所以说人家说找男友要带眼睛,男生们你们也要带眼睛呀!不然下个就到你
相比起來,我也不見得是什麼回事了..................................
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 07:10 PM 發表

你有錢又超靚仔 喎~~~~~~
我还没看过他的真人
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 07:10 PM 發表

我咧!就超喜欢欺负他们 。。。很好玩
你係變態 我會錫曬佢哋
我要去吃lunch la...
be back later...........................................