返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-5 02:55 PM 發表

你唔係應該問隻貓咪
你地是不是FD
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-5 02:59 PM 發表

等你不好啊...
等我真的不好嗎
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
风少啊...过咗半个小时啦
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-5 03:00 PM 發表

等我真的不好嗎
等你等到我心痛
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-5 03:00 PM 發表

你地是不是FD
好似係似前喺另外D壇倾過吓
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-5 03:01 PM 發表

等你等到我心痛
等你等你苦痛,等你等到心痛,無情的北風將我吹送
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-5 03:02 PM 發表

好似係似前喺另外D壇倾過吓
好似.... 娃娃度咯....
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-5 03:04 PM 發表

等你等你苦痛,等你等到心痛,無情的北風將我吹送
jenny....................
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-5 03:07 PM 發表

好似.... 娃娃度咯....
聽唔明 了,u仔嘛,不過好少倾...
搞搞阵下~
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-5 03:08 PM 發表

jenny....................
做咩成曰提起佢呢 有問題發問?
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-5 03:09 PM 發表

聽唔明 了,u仔嘛,不過好少倾...
幸好你不是在4仔度认识只猫...
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-5 03:09 PM 發表
搞搞阵下~
想点搞啊...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-5 03:10 PM 發表

做咩成曰提起佢呢 有問題發問?
因为你:...............等你等你苦痛,等你等到心痛,無情的北風將我吹送
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-5 03:09 PM 發表
搞搞阵下~
係想玩打劫啊