返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 05:35 PM 發表

咁要問你至知啦
嘻嘻....唔話你知....
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 05:36 PM 發表

懶得去學
咁鬼懶架...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 05:36 PM 發表

懶得去學
我學過但唔知得左..用手寫板方便d..但好易壞
我換左3個...
原帖由 yiyianki 於 2008-10-2 05:39 PM 發表
嘻嘻....唔話你知....
我唔會心思思嘅
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 05:37 PM 發表

咁好唔真實啫...............................
精神戀愛.....好攰架.....
原帖由 yiyianki 於 2008-10-2 05:40 PM 發表
咁鬼懶架...
仲要出汁嗰隻....................
原帖由 cyoong019 於 2008-10-2 05:40 PM 發表

我換左3個...
學完都唔記得...??咁搞笑,....
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 05:41 PM 發表

仲要出汁嗰隻....................
出晒汁....得返d渣....哈哈
原帖由 yiyianki 於 2008-10-2 05:39 PM 發表
網戀...??好高深度............
綱戀呢d野港仔港女最愛..
原帖由 cyoong019 於 2008-10-2 05:40 PM 發表

我換左3個...
乜咁快壞咩
原帖由 yiyianki 於 2008-10-2 05:41 PM 發表
精神戀愛.....好攰架.....
又無乜質感
原帖由 cyoong019 於 2008-10-2 05:43 PM 發表

綱戀呢d野港仔港女最愛..
我比較喜歡真實多d......感覺都實在d.......
嗚......退出少林家族要罰一百萬......................
原帖由 yiyianki 於 2008-10-2 05:38 PM 發表
hihi 婆婆,,,,
昨日去边度玩啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 yiyianki 於 2008-10-2 05:42 PM 發表
出晒汁....得返d渣....哈哈
賣剩蔗渣