返回列表 回復 發帖
原帖由 manyiu 於 2008-9-24 10:52 發表

小白, 好簡嫁咋, 因為你收左 rr D金樓 $$$, 佢就即刻破產囉! 咁你係咁 2 俾幾千萬佢咪救番佢囉! 哈!
我比小白$时仲有9千几架
原帖由 manyiu 於 2008-9-24 10:52 AM 發表

小白, 好簡嫁咋, 因為你收左 rr D金樓 $$$, 佢就即刻破產囉! 咁你係咁 2 俾幾千萬佢咪救番佢囉! 哈!
他给我三百前,我给会塔五百千!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
rr  what is going on ar  

回應 Geai 第 18 篇文章

no what
funny post only

回應 rrliew 第 19 篇文章

playing ja   scare me tim  
原帖由 rrliew 於 2008-9-24 11:17 AM 發表
no what
funny post only
混吉, 還想捐點錢給你做看更.
外星貓E生
原帖由 rrliew 於 2008-9-24 11:01 AM 發表

我比小白$时仲有9千几架
點解無啦啦變左, 有小偷, 搵 Admin 投訴呀!
原帖由 CC517 於 2008-9-24 11:26 AM 發表

rr 咁窮, 你咪俾D佢囉! 哈! 佢會開心番嫁!
bossss...jangan keluar banyak post
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 manyiu 於 2008-9-24 11:30 AM 發表

manyiu.. 是人都知道他搞搞镇...
原帖由 CC517 於 2008-9-24 11:26 AM 發表

不洗捐啊..他仲有一千万...
原帖由 manyiu 於 2008-9-24 11:30 AM 發表

他有錢睡不著, 不用捐了.
外星貓E生
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-24 11:32 AM 發表

manyiu.. 是人都知道他搞搞镇...
下! 咁曳!
原帖由 manyiu 於 2008-9-24 11:28 發表

點解無啦啦變左零, 有小偷, 搵 Admin 投訴呀!
manyiu多$$$才可以
少左$$$$不可以
原帖由 manyiu 於 2008-9-24 11:36 AM 發表

下! 咁曳!
嘩,  又一個富婆
外星貓E生