返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-23 03:33 AM 發表

吃蛋塔啊...
仲drink埋奶茶tim!~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-23 03:35 AM 發表

仲drink埋奶茶tim!~~~
多谢你埋咗张单啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
靚妹子~~~want to push quick啲 ma?
靓哥哥,听日有无出街街啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-23 03:37 AM 發表

多谢你埋咗张单啊...
唔緊要la 一餐半餐
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-23 03:37 AM 發表
靓哥哥,听日有无出街街啊
可能有架...或need同mama drink tea~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-23 03:38 AM 發表

唔緊要la 一餐半餐
下次仲有无机会架...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-23 03:37 AM 發表
靚妹子~~~want to push quick啲 ma?
nicnic讲你度仲有100+,去你度先吗
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-23 03:40 AM 發表

下次仲有无机会架...
next time就到你請la~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-23 03:39 AM 發表

可能有架...或need同mama drink tea~~~
好孝顺啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-23 03:41 AM 發表

nicnic讲你度仲有100+,去你度先吗
一係等佢哋推埋sin過嚟啦~~~
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-23 03:41 AM 發表

好孝顺啊...
ok la~~~又唔係成曰
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-23 03:42 AM 發表

一係等佢哋推埋sin過嚟啦~~~
你话事...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-23 03:41 AM 發表

next time就到你請la~~~
好小意思J...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-23 03:42 AM 發表

ok la~~~又唔係成曰
起码有陪到老人家