返回列表 回復 發帖
支持一个,刚好100楼,哈哈,好运来!

回應 cjxstar 第 1498 篇文章

你好..
yicno还没来
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
我入来探探下。。
各位有心的朋友大家晚上好啊~!
我放工返来啦`!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!

回應 yicno 第 1501 篇文章

等咗你整日啊
顶下贴,,闪啦
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-16 10:41 PM 發表
等咗你整日啊
系咩~!亲爱的~乜野事啊!
原帖由 rrliew 於 2008-10-16 10:43 PM 發表
顶下贴,,闪啦
吓,甘快闪~!有唔有到返来啊?
原帖由 yicno 於 2008-10-16 10:44 PM 發表
系咩~!亲爱的~乜野事啊!
有无听我给你D歌啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-16 10:50 PM 發表

有无听我给你D歌啊
有阿~!系唔系叫我唔好眨眼啊~!

回應 yicno 第 1507 篇文章

好好听架..
yicno..... come to find you la...
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-16 11:20 PM 發表
好好听架..
系阿,首歌几好架~!wo  xi huan  
原帖由 chuu 於 2008-10-16 11:26 PM 發表
yicno..... come to find you la...
hi chuu . long time no see , how r u ~!
原帖由 yicno 於 2008-10-16 11:45 PM 發表
hi chuu . long time no see , how r u ~!
o... still ok lo.... what you do now??