返回列表 回復 發帖

大家都来吹水

,  描述: 大家都来吹水
大家都来吹水!说说你有多少个女人

最后一名啊

最后一名最后一名啊
  支持下
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
hihi....你是新來的嗎...??
nice to meet you
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 83458789 於 2008-9-17 10:00 PM 發表
最后一名最后一名啊
什么最后啊
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 10:02 PM 發表
hihi....你是新來的嗎...??
nice to meet you
娃娃 nice to meet u...
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-17 10:02 PM 發表

娃娃 nice to meet u...
哈哈...靚婆婆,,,,,nice to meet you too
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-17 10:02 PM 發表

什么最后啊
我也不明白....哈哈
欢迎来到吹水啊!
路过
~~~孤独是一种情调...有时比承诺更可靠~~~
原帖由 hendytiu 於 2008-9-17 10:04 PM 發表
欢迎来到吹水啊!
我也歡迎你來這一起吹水....卡卡

回應 83458789 第 1 篇文章

hI hI aS mANY As pOSSBILE.

STILL WORKING ON IT. VERY HARD
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
i come 2 support u too la!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 jasonlcs87 於 2008-9-17 10:06 PM 發表
路过
jason好久没见啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-17 10:20 PM 發表

jason好久没见啊
你跑来跑去!我不聊啦!明天在致电你吧!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~