返回列表 回復 發帖

有無加香港经常过深圳和中山的朋友仔呀?入来吹吹水啦

本人男,31岁,长期于深圳中山两地工作,找伴,香港人尤为佳,TEL:13528161636,
i....seldom go there....can i join......
原帖由 wongjj 於 2008-8-30 01:46 PM 發表
i....seldom go there....can i join......
JJ. 小心!
原帖由 atoll520 於 2008-8-30 01:45 PM 發表

本人男,31岁,长期于深圳中山两地工作,找伴,香港人尤为佳,TEL:13528161636,
Hi, most  members from foreign contries, so I think you got the wrong place to make 伴.

找伴,香港人尤为佳,TEL:13528161636
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 mickeybblim 第 5 篇文章

nenek u can go now
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-30 05:40 PM 發表
找伴,香港人尤为佳,TEL:13528161636
great, good idea!
原帖由 manyiu 於 2008-8-31 06:37 發表

great, good idea!
manyiu,nenek試過左打吾通架
原帖由 manyiu 於 30/8/2008 17:34 發表

JJ. 小心!
haha 我見有新帖想坐頭位姐 ~~
原帖由 cammy8080 於 2008-8-31 06:48 發表

你又做セ唔到呀
cammyセ唔到呀
原帖由 rrliew 於 2008-8-31 06:43 AM 發表

manyiu,nenek試過左打吾通架
咁衰! 玩野! 必須小心, 唔好俾人攪亂我地個 乾淨環境! 駛唔駛通知管理員呢?
原帖由 rrliew 於 2008-8-31 07:01 AM 發表

cammyセ唔到呀
rr 你玩 猜迷呀? 哈
原帖由 wongjj 於 2008-8-31 07:00 AM 發表

haha 我見有新帖想坐頭位姐 ~~
我幾驚你有事呀!
原帖由 cammy8080 於 2008-8-31 07:03 發表

咩嘢セ唔到呀??
你自己写架
原帖由 manyiu 於 2008-8-31 07:05 發表

咁衰! 玩野! 必須小心, 唔好俾人攪亂我地個 乾淨環境! 駛唔駛通知管理員呢?
你去通知管理員啦