返回列表 回復 發帖
原帖由 cyoong019 於 2008-10-18 04:03 PM 發表

小白我沒有喎...
要蝦就去蝦DICK DICK......咁先MAN嘛
原帖由 cyoong019 於 2008-10-18 04:04 PM 發表

下..係咪真架. .唔好呃我喎..
我鈡意小白肥DODO.....
原帖由 DOBI 於 2008-10-18 04:07 PM 發表

要蝦就去蝦DICK DICK......咁先MAN嘛   
我冇蝦人呀... 我冇....
原來喜歡一個人都咁難...超难的.{T.T}
YOONG.{^o^}...{*O*}**
原帖由 DOBI 於 2008-10-18 04:04 PM 發表

真嘅 夠胆識 唔怕死  
是婆婆msn我说他爬到要潜水哦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 cyoong019 於 2008-10-18 04:09 PM 發表

我冇蝦人呀... 我冇....
冇都唔緊要呀...... 咁而加目標就係蝦DICKDICK.....咪好囉
原帖由 cyoong019 於 2008-10-18 04:06 PM 發表

我冇呀......
那为什么他对我说他怕了你!要潜水呢?
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-18 04:16 PM 發表
怕到要潜水..沒那么夸張吧..你酱我會很傷心的...
原帖由 DOBI 於 2008-10-18 04:09 PM 發表

我鈡意小白肥DODO.....  
是像肥猪吧!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-18 04:16 PM 發表
咁得人驚嗎?????? 有冇作大架
原帖由 DOBI 於 2008-10-18 04:17 PM 發表

冇都唔緊要呀...... 咁而加目標就係蝦DICKDICK.....咪好囉   
我唔敢蝦佢.. .蝦人不如錫妳仲好..係咪..
原帖由 DOBI 於 2008-10-18 04:23 PM 發表

咁得人驚嗎??????佢 有冇作大架  
DOBI..我冇呀....
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-18 04:23 PM 發表
是像肥猪吧!
我係鈡意肥男人嘅
原帖由 cyoong019 於 2008-10-18 04:19 PM 發表

怕到要潜水..沒那么夸張吧..你酱我會很傷心的...
是真的啊!我和他聊电话时,它也是这样说的!
原帖由 cyoong019 於 2008-10-18 04:24 PM 發表

DOBI..我冇呀....
驚鬼咩 玩之嘛
原帖由 DOBI 於 2008-10-18 04:23 PM 發表

咁得人驚嗎??????佢 有冇作大架  
不说了!你自己问她吧!他做了什么来!