返回列表 回復 發帖
原帖由 mun2 於 2008-8-28 10:10 PM 發表

sorry lah william 仔。。。 tvbnow money no 50 cents lah...

pls.. bet more!! this item really GOOD .. u won't regret!!  
ok lar i up to 300k + one 靓仔
再来200100
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 mun2 於 2008-8-28 10:12 PM 發表

不用怕!! 她会走出来的!!!
佢真係走出嚟咯
原帖由 tingx2 於 2008-8-28 10:12 PM 發表

你为左钱出卖我的猪身?!无阴公啊!!!
有阴公!! 有阴公!!
原帖由 william仔 於 2008-8-28 10:13 PM 發表

ok lar i up to 300k + one 靓仔   
再来再来350000
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-28 10:13 PM 發表

你只是一只等待被宰的猪!
你地有没理过只肥猪的感受啊?!
我唔愿意被人拍卖啊。。。
我属于自己架!!
原帖由 tingx2 於 2008-8-28 10:12 PM 發表

不用怕 am here to save u...........

你看看自己的签名~~~猪为钱~~死架!!
原帖由 真爱难求 於 2008-8-28 10:16 PM 發表

你看看自己的签名~~~猪为钱~~死架!!
的钱唔是入我袋袋架。。。是入那个mun2的袋架。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-28 10:15 PM 發表

再来再来350000
ha,u very need the 猪 啊?
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-28 10:14 PM 發表
再来200100
2百千零100文!! 2百千零100文!!

dicksonkhan 又出价!! 他出到2百千零100文!!

有无人出价多过2百千零100文!!
原帖由 william仔 於 2008-8-28 10:16 PM 發表

不用怕 am here to save u...........
真的?!你好似要买我返去做烧猪喔。。。你都是不好买啦。。没么事都没啰。。。
原帖由 william仔 於 2008-8-28 10:18 PM 發表

ha,u very need the 猪 啊?
ok la !if u really need her !i.........放弃了!
原帖由 tingx2 於 2008-8-28 10:19 PM 發表

真的?!你好似要买我返去做烧猪喔。。。你都是不好买啦。。没么事都没啰。。。
哈。。哈。。唔拿去烧咁就拿你去配种啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-28 10:19 PM 發表

2百千零100文!! 2百千零100文!!

dicksonkhan 又出价!! 他出到2百千零100文!!

有无人出价多过2百千零100文!!
我要出去喝茶。。。你唔好真是卖左我。。
我知你的地址架。。。