返回列表 回復 發帖
原帖由 walala 於 2008-8-18 01:11 AM 發表

老二要我帮忙吗。。。
哈。。哈。。下次才揾你帮拖。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 cck_my 於 2008-8-18 01:13 AM 發表
wong sir 在吹水区不用太认真, 我同何兄开玩笑
今日忙 , 时间不允许, 下一次希望可以同大家一聚!
哦。。真忙定假忙啊。。。下次的聚会在下个月喎。。够唔够时间考虑啊??
原帖由 wlt1110 於 2008-8-18 01:15 AM 發表
慢慢来了,真所谓“慢工出细货”
唉。。都是要揾人帮手。。。搞掂了。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-18 01:05 AM 發表

没相看啊...
有的看啦。。。多得你啊。。。。小米奇啊。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-18 02:09 AM 發表

是啊..真人不露相
。。我露面就会吓走晒D人架啦。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-17 11:36 PM 發表

都系睇死你唔识架啦~~~~~~~
你又唔帮拖。。。在度讲我。。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-18 12:18 AM 發表

别将说他啦!不会就慢慢学吧!
哦。。多谢你的体谅啊。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-18 01:55 AM 發表

Hoo 兄! 好! 再接再厉!
哈。哈。。下一水的薯条大碟D就得啦。。。
原帖由 manyiu 於 2008-8-18 05:14 AM 發表
我看到 4 張呀! 算唔算看到 呀?
哈。哈。。今次聚会只会出四张相。。
终于看到大家拉。。。
原帖由 yang5301 於 2008-8-18 05:46 AM 發表
终于看到大家拉。。。
唉。。是啊。。给我这个电脑白痴搞。 。不过,多得有个人帮我。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-18 05:41 AM 發表

哈。哈。。今次聚会只会出四张相。。
我看到~~金鱼佬~~啦
哇!是谁把我拍得甘靓仔的呢?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 真爱难求 於 2008-8-18 08:15 AM 發表

我看到~~金鱼佬~~啦
下次也一起来开心下吧!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-18 05:39 AM 發表

哦。。多谢你的体谅啊。。。
大家互相关心啧!!!