返回列表 回復 發帖
完全看不懂都在说些啥?!!!
好东西 加油
有無開工?

回應 kaihoc 第 258 篇文章

換波箱中
無影相
今日又黎一架08 Lexus ES350話呔氣燈著
經過上次搞左好耐的經驗
今次唔會再同上次一樣咁中招
經過檢查4條車胎氣壓之後
記得檢查尾箱裡面的士啤呔
又真係條士啤呔的氣壓不足
加氣後再reset 返
無事了

還記得上一次搞來搞去
再seset、再搞都唔得
搞成20分鐘之後才忽然想到未檢查條士啤呔
原帖由 carwing 於 2009-1-26 09:11 AM 發表
大年初一祝大家新年快樂、身體健康、橫財就手、路路亨通、心想事成
新年到了,送你五千萬:千萬要快樂!千萬要健康!千萬要平安!千萬要知足!千萬要家肥屋潤!

評分次數

• carwing

原帖由 leucat 於 2009-1-30 01:15 AM 發表

新年到了,送你五千萬:千萬要快樂!千萬要健康!千萬要平安!千萬要知足!千萬要家肥屋潤!
正喎
有人話金融海潚下
人人唔換車係對修車行業有利
但係靜到嚇死人
救命呀
版主 , where are you from . familiar with Audi Suspension ?
原帖由 polarpreza 於 2009-1-31 03:29 AM 發表
版主 , where are you from . familiar with Audi Suspension ?
加國
audi 避震有問題?
lower ball joint 成日都鬆
睇香港新聞話toyota好多車有問題,要回收檢查,唔知系咪真既呢?系歐洲呢遍又無收到風,自己用緊toyota, 有D擔心添!
你有無收到料啊?
Lexus 有油喉問題,歐洲無事
Yaris 有安全帶和死氣喉,歐洲唔知有無事
check from local dealer啦
多謝你先!
慘啦,我自己用緊yaris, 不過上網查過,又打電話問過,暫時都未有壞消息,希望唔會有事啦!
原帖由 carwing 於 2009-1-31 03:02 AM 發表
有人話金融海潚下
人人唔換車係對修車行業有利
但係靜到嚇死人
救命呀
餐搵餐食餐餐清,
好景時,大部份攞左去酒吧,
金融海潚到來,
工作時數縮減或被裁,
仲邊度搵錢整車?
原帖由 leucat 於 2009-1-31 05:55 AM 發表

餐搵餐食餐餐清,
好景時,大部份攞左去酒吧,
金融海潚到來,
工作時數縮減或被裁,
仲邊度搵錢整車?
有人話D死鬼有100蚊就用110蚊
中國人就有100蚊用90蚊