返回列表 回復 發帖
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 06:41 PM 發表

我自己住架,.,,,
自己搬左出黎好多年啦....18歲已經自己一間屋...
只係有某d原因先唔養啫....
哦....獨(毒)立(辣)的女子
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 06:41 PM 發表

遲d我得閒,,,,我自己個論壇開返....我就唔黎呢度傾了...或者黎少d....
咁你幾時會走
哈哈,,,,,我喺第2個主題...喧 岩係第1288個帖...仲左TVB 128888 元
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 06:43 PM 發表

都唔緊要啦.................一個月都係小小啫
有d人要用好多錢先玩到寵物架....
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 06:46 PM 發表

哦....獨(毒)立(辣)的女子
係呀...細細個已經好獨立了...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 06:47 PM 發表

咁你幾時會走
放心...唔會咁快...玩人地個論壇...比自己個論壇做少好多野....
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 06:49 PM 發表
哈哈,,,,,我喺第2個主題...喧 岩係第1288個帖...仲左TVB 128888 元
恭喜
我都黎 識下朋友仔先~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 06:52 PM 發表

恭喜
依家無啦啦多左筆橫財...卡卡
係呢...你有冇玩 msn 架...???
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 06:49 PM 發表

有d人要用好多錢先玩到寵物架....
如果你要玩我可以俾裝備你,根本唔驶買
原帖由 lcw1234 於 2008-8-10 06:52 PM 發表
HIHI 你好....我以前男朋友又係叫 lcw...
見到你...特別有親切咁....哈哈
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 06:50 PM 發表

係呀...細細個已經好獨立了...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 06:53 PM 發表

如果你要玩我可以俾裝備你,根本唔驶買
唔玩...我比較鐘意傾計多d.....
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 06:50 PM 發表

放心...唔會咁快...玩人地個論壇...比自己個論壇做少好多野....
咁我咪仲有時間..................?
原帖由 lcw1234 於 2008-8-10 06:52 PM 發表
你好~~~