返回列表 回復 發帖
原帖由 hendytiu 於 2008-8-26 01:13 AM 發表

我要睡啦!!拜拜!
o..早抖....明天見.......
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 yiyianki 於 2008-8-26 01:12 AM 發表
係呀....呢排多對睇......
只龟同你一样忙啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
GOOD MORNING
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 01:32 AM 發表

只龟同你一样忙啊...
不是啦,是他陪我之嘛....
陪我陪到成晚唔訓....第2日直接返工...哈哈
原帖由 rrliew 於 2008-8-26 07:12 AM 發表
GOOD MORNING
早晨呀.......RRLIEW
你又这么早啊!
原帖由 qqbubu 於 2008-8-26 08:05 AM 發表
你又这么早啊!
是呀.....一陣下午12點去睇戲嘛....
原帖由 yiyianki 於 2008-8-26 08:24 AM 發表
是呀.....一陣下午12點去睇戲嘛....
看什么戏啊!
good morning to all
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 qqbubu 於 2008-8-26 08:26 AM 發表

看什么戏啊!
睇 3D 地心探險記......
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-26 08:34 AM 發表
good morning to all
早晨小白.......
蛙蛙真是這麼早起身嗎.
外星貓E生
娃娃... 只龟仙人失踪咗啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 qqbubu 於 2008-8-26 08:05 AM 發表
你又这么早啊!
是呀...這兩天也很早起身.......
原帖由 CC517 於 2008-8-26 02:16 PM 發表
蛙蛙真是這麼早起身嗎.
當然....卡卡   6點已經起左身了.......