返回列表 回復 發帖
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-17 10:03 PM 發表

他说我们出卖了byeilin
几时了
原帖由 byeiln 於 2008-8-17 09:57 PM 發表

算啦.....其實我真係唔知架....真係咁橋,....

不過如果你地唔算數既話.....

咁算啦,,,,,當我冇中過獎金啦

SORRY~打搞晒
唔关獎金事, 但一定要遵守规矩, 不知者不罪!
原帖由 byeiln 於 2008-8-17 09:57 PM 發表

算啦.....其實我真係唔知架....真係咁橋,....

不過如果你地唔算數既話.....

咁算啦,,,,,當我冇中過獎金啦

SORRY~打搞晒
玩下啫, 唔好咁認真.
外星貓E生
原帖由 cck_my 於 2008-8-17 10:03 PM 發表

我想知道如果你是版主, 你如何应对?
放过他。。。谁人无过
原帖由 cck_my 於 2008-8-17 10:03 PM 發表

我想知道如果你是版主, 你如何应对?
首先我会发出警告!!如果有第二次我决对不会放过他!!
如果是不知情者还可以原谅!!因为他们是无辜的!!
如果是知道的话,我决对不会放过他.
你觉得呢??
原帖由 miki1012 於 2008-8-17 10:05 PM 發表

几时了
就刚刚没多久!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 hendytiu 於 2008-8-17 10:08 PM 發表

首先我会发出警告!!如果有第二次我决对不会放过他!!
如果是不知情者还可以原谅!!因为他们是无辜的!!
如果是知道的话,我决对不会放过他.
你觉得呢?? ...
很好! 我要说的已经说完了!
恭喜byeiln 得了1955樓獎金....但見到你灌水...卡卡
不過算啦...你新人..第一次就比你啦....下次唔好喇...
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
喂, 蛙蛙, 這麼晚呀.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-17 10:22 PM 發表
喂, 蛙蛙, 這麼晚呀.
係呀....今日上左黎好多次了....要湊女嘛...
岩岩車左佢返媽咪度....剛剛回家不久.....
byeiln 呢...??去了那裡...??
你們嚇跑了她嗎...??

原帖由 yiyianki 於 2008-8-17 10:23 PM 發表
係呀....今日上左黎好多次了....要湊女嘛...
岩岩車左佢返媽咪度....剛剛回家不久.....
上課未, 幼稚園好早上課啊.
外星貓E生
原帖由 yiyianki 於 2008-8-17 10:24 PM 發表
byeiln 呢...??去了那裡...??
你們嚇跑了她嗎...??

你猜le?娃娃
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
其實我真係唔知道我中左1955既帖.....
我心急得濟所以用左公仔....
我之前真係唔知情...
其實大家都知我係新人,,,岩岩玩呢個TVBNOW
如果大家都覺得我犯規,
就當我冇左過1955既$150000喇

對唔住呀
無謂為左咁小事搞到大家都唔開心~

個$150000唔及得我同大家既友誼~