返回列表 回復 發帖
原帖由 yiyianki 於 2008-8-17 03:33 AM 發表
唔傾了.....閃人.....聽日再傾..........
好啦~BYE BOSS
原帖由 sos924 於 2008-8-17 03:34 AM 發表
好啦~BYE BOSS
88...明天見喇各位........
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-17 03:34 AM 發表

看来他黏住你啦..
緊係要
我都睡了~晚安咁多位
早晨.......我起身了...........
原帖由 yiyianki 於 2008-8-17 09:40 發表
早晨.......我起身了...........
起身就去擦牙
原帖由 rrliew 於 2008-8-17 09:56 AM 發表

起身就去擦牙
刷左了....食埋早餐才回來呢...
自己煮定出去食呀?
原帖由 manyiu 於 2008-8-17 09:58 AM 發表
自己煮定出去食呀?
自己煮呀....煮埋比我個女食....太熱了....不想出去買.........
原帖由 rrliew 於 2008-8-17 09:56 AM 發表

起身就去擦牙
我鍾意你之前個 頭像 多D, 你而家個好似眼金金望實人咁 ga!
原帖由 manyiu 於 2008-8-17 10:01 AM 發表

我鍾意你之前個 頭像 多D, 你而家個好似眼金金望實人咁 ga!
佢之前用什麼頭像...??
原帖由 yiyianki 於 2008-8-17 10:00 AM 發表
自己煮呀....煮埋比我個女食....太熱了....不想出去買.........
幾多度呀? 屋企有冇裝冷氣?
原帖由 manyiu 於 2008-8-17 10:03 AM 發表

幾多度呀? 屋企有冇裝冷氣?
就是開了冷氣才更不想出去.....出面32度....
原帖由 yiyianki 於 2008-8-17 10:02 AM 發表
佢之前用什麼頭像...??
有D科幻感覺! 我出去啦, 番黎再傾! 再見!
原帖由 manyiu 於 2008-8-17 10:07 AM 發表

有D科幻感覺! 我出去啦, 番黎再傾! 再見!
好丫.......晏d再傾.......拜拜