返回列表 回復 發帖
各位....我返黎了.....一陣去比獎金1500個得獎者先
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
back
原帖由 sos924 於 2008-8-17 01:23 AM 發表
back
你回来啦,很慢啊!
原帖由 yiyianki 於 2008-8-17 01:23 AM 發表
各位....我返黎了.....一陣去比獎金1500個得獎者先
娃娃,婆婆帖要爆着,快的过去顶爆帖啊!快的啊!
原帖由 qqbubu 於 2008-8-17 01:26 AM 發表

娃娃,婆婆帖要爆着,快的过去顶爆帖啊!快的啊!
唔過住了...今天唔多得閒,,,,,,
原帖由 CC517 於 2008-8-16 11:29 PM 發表
隻蛙, 卦住玩唔記得買六合彩呀.
今日出左去....連電腦也是剛剛才開....
原帖由 qqbubu 於 2008-8-17 01:24 AM 發表

你回来啦,很慢啊!
去了打tv game
恭喜晒1500樓sweet_cherie得獎者:

sweet_cherie 2008-8-17 01:33 AMTVB 150000 元積分轉出
原帖由 yiyianki 於 2008-8-17 01:30 AM 發表
唔過住了...今天唔多得閒,,,,,,
湊女
仲有三百post先有$$拎
原帖由 sos924 於 2008-8-17 01:37 AM 發表
仲有三百post先有$$拎
係呀...話咁快就到啦.......
5师妹你这里也有奖金派。。。。

原帖由 walala 於 2008-8-17 01:38 AM 發表
5师妹你这里也有奖金派。。。。
是呀.....羸了你們那麼多獎金...派返D出去啦......
原帖由 yiyianki 於 2008-8-17 01:40 AM 發表
是呀.....羸了你們那麼多獎金...派返D出去啦......
果然是好的办法。。。

原帖由 walala 於 2008-8-17 01:41 AM 發表

果然是好的办法。。。
自己袋晒不是太好啦....將羸了的錢再派回給大家...不是更開心嗎...???