返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-8 09:28 AM 發表

哦。。等你返黎哦。。
你個 BB 怎樣呀? 生保床係唔訓得著呀?
原帖由 manyiu 於 2008-8-8 09:37 AM 發表

你個 BB 怎樣呀? 生保床係唔訓得著呀?
无问题啊。。个bb惯咗我既味道。。训得著既。。
原帖由 wongjj 於 2008-8-8 09:14 發表

oh~~ she also gave $50000 to my son~ ~~
i rev the money 2 $$$$$$....
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-8 09:44 AM 發表

无问题啊。。个bb惯咗我既味道。。训得著既。。
唔係呀! 除非個 B 鍾意聞 "臭男人味" ha ha!
原帖由 maui 於 2008-8-8 10:29 AM 發表

i rev the money 2 $$$$$$....
She is very generous!
原帖由 manyiu 於 8/8/2008 09:33 發表

冇呀! 去邊度 give a speech 呀?教堂  or 酒樓, 酒店?
中午在golf club行禮......晚上酒樓擺酒.....下星期六......仲未唸到講乜...
原帖由 ckhooi74 於 8/8/2008 09:28 發表

哦。。等你返黎哦。。
老公還在嗎?!
原帖由 manyiu 於 8/8/2008 11:23 發表

She is very generous!
Yes~~~ 好好人~~是BB的好榜樣
原帖由 wongjj 於 2008-8-8 11:35 AM 發表

中午在golf club行禮......晚上酒樓擺酒.....下星期六......仲未唸到講乜...
你當日一定忙到暈, 我做過姊妹我知, 不過係你識男仔好機會!,  你可以講你朋友d趣事, 試下用自己開下玩笑, 輕輕鬆鬆咪 ok 囉!

我去同bb 洗澡先
原帖由 wongjj 於 2008-8-8 11:41 AM 發表
我去同bb 洗澡先
叫老公仔做啦!
原帖由 manyiu 於 8/8/2008 11:41 發表

你當日一定忙到暈, 我做過姊妹我知, 不過係你識男仔好機會!,  你可以講你朋友d趣事, 試下用自己開下玩笑, 輕輕鬆鬆咪 ok 囉!
我仲考慮緊當日穿平底定高根鞋呢......
原帖由 manyiu 於 8/8/2008 11:47 發表

叫老公仔做啦!
佢忙住做工呢.....我想叫佢請工人比我~
manyiu~~你養了hamster嗎?
原帖由 wongjj 於 2008-8-8 11:55 AM 發表

我仲考慮緊當日穿平底定高根鞋呢......
你當日會全程跟隨 &照顧新娘, 穿太高, 你有難!