返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2008-8-5 03:40 PM 發表

你清楚LO.....死未
哦。。 咁我尽量帮你揾啦。。。
原帖由 bmoon1977 於 5/8/2008 15:41 發表

是吗......?hehe..... 有野吃又有野喝.... 好啊......
maui 是本店的總厨啊 ~~平日你也可黎吃佢整的小吃

回應 manyiu 第 1265 篇文章

haha...JJ cat失戀, the cat in love with JJ dog...
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-5 03:44 PM 發表

不知有没人要我这个老丙啧.....................
有的。。放心啦。。。
原帖由 manyiu 於 2008-8-5 03:39 PM 發表

呢隻係醉貓? 今朝有酒今朝醉, 失戀貓?
你有没给你的老鼠仔喝酒的.............?
珍惜四人帮。。。

回應 bmoon1977 第 1274 篇文章

bro....cammy look 4 Bf...
各位。。我行开阵先。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-5 03:43 PM 發表
刚刚同老婆影既相。。。
好靓.........在那个海滩啊,阿大?
珍惜四人帮。。。
原帖由 maui 於 5/8/2008 15:45 發表
haha...JJ cat失戀, the cat in love with JJ dog...
..不會吧 ...那我分開佢哋先.....
原帖由 wongjj 於 2008-8-5 03:45 PM 發表

maui 是本店的總厨啊 ~~平日你也可黎吃佢整的小吃
.... 阿嫂.......你好?
珍惜四人帮。。。
原帖由 maui 於 2008-8-5 03:46 PM 發表
bro....cammy look 4 Bf...
cammy是.............. 我的3 S.A.O
珍惜四人帮。。。

回應 cammy8080 第 1285 篇文章

阿金......is a good man...

回應 bmoon1977 第 1289 篇文章

我的3 S.A.O.....wht u mean...!!!!!
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-5 03:46 PM 發表

你有没给你的老鼠仔喝酒的.............?
點只呀,仲有阿拉斯加蟹添!
有無ICE WINE~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!