返回列表 回復 發帖
原帖由 wongjj 於 2008-10-31 04:17 PM 發表

她現在是死豬姐

訓醒就.....
佢訓醒我米走Lo~~
原帖由 山棻爺爺 於 31/10/2008 16:18 發表

佢訓醒我米走Lo~~
smart boy~~

我都訓la ......... 我起身 = dobi 起身....咁咪見唔到你.......

記住轉look ar
原帖由 wongjj 於 2008-10-31 04:23 PM 發表

smart boy~~

我都訓la ......... 我起身 = dobi 起身....咁咪見唔到你.......

記住轉look ar
CU 88
死人WONGJJ我瞓咗講我壞話 :onion15:
原帖由 DOBI 於 2008-11-1 12:24 AM 發表
死人WONGJJ我瞓咗講我壞話 :onion15:  
你都吼人瞓咗打小人~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-1 12:26 AM 發表

你都吼人瞓咗打小人~~~
嘩....嘩....嘩.....你做セ咁靚仔嘅
原帖由 DOBI 於 2008-11-1 12:29 AM 發表

嘩....嘩....嘩.....你做セ咁靚仔嘅   
你咁讚人哋,好直接~~~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-1 12:34 AM 發表

你咁讚人哋,好直接~~~~~~
咁係好過上次個LOOK嘛......咁開唔開心先
原帖由 DOBI 於 2008-11-1 12:57 AM 發表

甘早起床个。。。。约左BF啊
原帖由 rockyguo 於 2008-11-1 12:58 AM 發表

甘早起床个。。。。约左BF啊
你會喺到嘅.......開心死呀
原帖由 DOBI 於 2008-11-1 12:57 AM 發表

WELL,被你讚咗咁耐都未知點稱呼你tim?
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-1 01:03 AM 發表

WELL,被你讚咗咁耐都未知點稱呼你tim?
咁都唔記得我 話你COLOER   CON嗰個DOBI呀
原帖由 DOBI 於 2008-11-1 01:05 AM 發表

咁都唔記得我 話你COLOER   CON嗰個DOBI呀   
駛唔駛咁惡呀?I MEAN 你有冇第二個名啫~~~我都知你叫DOBI 啦~~~
原帖由 DOBI 於 2008-11-1 01:00 AM 發表

你會喺到嘅.......開心死呀   
我一直都夜训个啦..刚睇翻以前的志云饭局。。
原帖由 rockyguo 於 2008-11-1 01:09 AM 發表

我一直都夜训个啦..刚睇翻以前的志云饭局。。
真的有很多呀!~~~~~~