返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-10-18 04:47 PM 發表

你認為BBB見過你真人  
我講笑咋..
原來喜歡一個人都咁難...超难的.{T.T}
YOONG.{^o^}...{*O*}**
原帖由 bbb1999 於 2008-10-18 04:48 PM 發表

咁要睇左你張相先知啦
快d攞張相黎睇下先啦
唔好啦..唔制呀...
原帖由 bbb1999 於 2008-10-18 04:50 PM 發表

你好吖榮仔

我叫 bbb 吖
叫bbb咁怪ge...不如簡單d我叫妳baby仲好..易記..
原帖由 cyoong019 於 2008-10-18 04:54 PM 發表

我講笑咋..
我唔玩嘞...2AM呀.....好眼瞓嘞.....BYE  BYE 嘞
我要同大牛SLEEP嘞
原帖由 bbb1999 於 2008-10-18 04:52 PM 發表

你睇--->        

我係咪好可愛呢
係喎..個logo幾cute喎..講緊隻logo..cute.
原帖由 DOBI 於 2008-10-18 04:57 PM 發表

我唔玩嘞...2AM呀.....好眼瞓嘞.....BYE  BYE 嘞
我要同大牛SLEEP嘞   
唔好訓住la..
原帖由 bbb1999 於 2008-10-18 04:53 PM 發表
我去洗頭...先啦....
快去快回...
原帖由 DOBI 於 2008-10-18 04:53 PM 發表

哦.........你死嘞..........寸BBB.....
WONGJJ出嚟......你D 朋友比人寸呀.......拖馬呀   
jj..我冇寸人呀.. 我同佢開玩笑咋...
我要出街lu
大家
細佬起身未呀.........
Jj, DOBI, 做乜我入黎, 你地又走哂!
haloooo~呢度仲有冇人
born to die

回應 YUYUME 第 6866 篇文章

so late not sleep ka
原帖由 Geai 於 2008-10-18 08:28 AM 發表
so late not sleep ka
我唔聽訓ma~
born to die

回應 YUYUME 第 6868 篇文章

not many ppl here this time