返回列表 回復 發帖
来找靓女.
原帖由 rrliew 於 2008-10-15 10:01 AM 發表
来找靓女.
你唔洗揾靚女架....... 靚女會自動揾你架
原帖由 rockyguo 於 15/10/2008 09:45 發表

吓到.......我go outside 咯....
.... then...i also...go...dinner sin la....
原帖由 DOBI 於 15/10/2008 10:08 發表

hey~dobi~help me look after my shop sin la~~
原帖由 DOBI 於 2008-10-15 10:08 發表

是吗. 但我无钱架窝
原帖由 wongjj 於 2008-10-15 10:10 AM 發表

hey~dobi~help me look after my shop sin la~~
你當我儍呀........ 除非tomorrow你請我食嘢先吖
如果唔係......... 你做セ點我做嘢呀
原帖由 rrliew 於 2008-10-15 10:16 AM 發表

是吗. 但我无钱架窝
唓......manyui夠大把錢都揾你啦...........

回應 DOBI 第 6216 篇文章

嗨~DOBI靓女,你好啊
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-15 10:26 AM 發表
嗨~DOBI靓女,你好啊
毛毛狗狗跟我返屋企吖......
晒毛毛狗狗...... :tu02: :tu02:
原帖由 rrliew 於 2008-10-15 10:01 AM 發表
来找靓女.
叫jj把门关了。。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 DOBI 於 2008-10-15 10:31 AM 發表

dobi......:tu02::tu02::017::017:
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 DOBI 於 2008-10-15 10:31 AM 發表

做咩甘大反应啊?
原帖由 jclai 於 2008-10-15 10:33 AM 發表

叫jj把门关了。。。。
你囉 仲好講......左簡右簡都冇個啱....... 唔執粒D女都比你嚇走晒啦.......
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-15 10:34 AM 發表

做咩甘大反应啊?
我鈡意..... 多個男人呀
原帖由 DOBI 於 2008-10-15 10:38 AM 發表

我鈡意狗..... 多個男人呀  
做只猫做只狗不做情人~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件