返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-10-12 01:10 PM 發表
死咗呀 比你踢死咗呀  
那就好咯!我就会开心点啦!嘻嘻!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-12 01:15 PM 發表
你冇人性.....冇愛心......セ都冇........所以都冇女仔鈡意你
原帖由 DOBI 於 2008-10-12 01:10 PM 發表
死咗呀 比你踢死咗呀  
DOBI, this photo is very horrible!!
原帖由 manyiu 於 2008-10-12 01:28 PM 發表

DOBI, this photo is very horrible!!
隻狗狗BB係比DICKDICK踢死架
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-12 01:15 PM 發表
dick dick 仔, 你好冇愛心, 我都唔開心呀!
原帖由 manyiu 於 2008-10-12 01:30 PM 發表

殘忍DICK
原帖由 DOBI 於 2008-10-12 01:32 PM 發表

殘忍DICK   
不要那么凶啦!来嘛!
原帖由 manyiu 於 2008-10-12 01:30 PM 發表

不要不开心啦!来啦!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-12 01:34 PM 發表
不要那么凶啦!来嘛!
唔可以對你好架...........對你好D........你就得戚架嗱
原帖由 DOBI 於 2008-10-12 01:37 PM 發表

唔可以對你好架...........對你好D........你就得戚架嗱
会吗?我很好人的啊!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-12 01:44 PM 發表
会吗?我很好人的啊!
你中揾D狗仔玩.......拉你架
原帖由 DOBI 於 2008-10-12 01:59 PM 發表

你中揾D狗仔玩.......拉你架   
不玩狗就玩龙猫咯!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-12 02:06 PM 發表
不玩狗就玩龙猫咯!
所有動物都唔掂得.....
你止可以玩............................................女啦
小白,u called DOBI 衰婆??ur gf?
原帖由 DOBI 於 2008-10-12 02:18 PM 發表

所有動物都唔掂得.....
你止可以玩............................................女啦  
那就是你咯!dear~~~~~