返回列表 回復 發帖
原帖由 rrliew 於 2008-9-1 07:32 AM 發表
wongjj 你要我硬你只JJ無問題!!!
由於是非一般的婚禮 禮金你俾我 $50000000
另外每個月要比我
$2000000
答應的話請過數
婚禮現在舉行
...
哇!哇!哇!
原帖由 manyiu 於 2008-9-1 07:00 AM 發表

Where's CK, 佢失左蹤兩日呀!
manyiu pls go to my receive u picture
原帖由 qqbubu 於 2008-9-1 07:36 發表

哇!哇!哇!
hi,qq
原帖由 rrliew 於 1/9/2008 07:32 發表
另外每個月要比我
$2000000
答應的話請過數
婚禮現在舉行
...
NO!! 因爲你昨晚已經同我jj女生米煮成熟飯了,有埋陷,唔該你係來自哪兒加上:四人幫-阿大的女'細'
原帖由 wongjj 於 2008-9-1 07:53 發表

NO!! 因爲你昨晚已經同我jj女生米煮成熟飯了,有埋陷,唔該你係來自哪兒加上:四人幫-阿大的女'細'   
no,last night i said i dont like u dog
n u dog at u home,, i dont take u dog go back to my home
返嚟未.....我等你
原帖由 DOBI 於 2008-9-1 11:36 AM 發表
返嚟未.....我等你
你还没进我们的破军家族啊?
赶快加入我们的家族吧!
http://www1.tvbnow.com/plugin.php?identifier=family&module=family&action=view&fmid=61
破军出粮咯,10倍哦!哈哈!
好多喎
原帖由 DOBI 於 2008-9-1 12:07 PM 發表
破军出粮咯,10倍哦!哈哈!
好多喎
是啊! 还不赶快加入我们的家族!!
原帖由 rrliew 於 2008-9-1 07:32 AM 發表
另外每個月要比我
$2000000
答應的話請過數
婚禮現在舉行
...
rr, 你好似入聚定賣身........?? !
wongjj你去邊到玩呀........幾時返呀
原帖由 manyiu 於 2008-9-1 12:31 PM 發表

rr, 你好似入聚定賣身........?? 哈!
佢要打劫wongjj就真......rr哥哥好嘢
听首歌啦。。。

回應 DOBI 第 3098 篇文章

DOBI ho cutie bor
辉哥好,大家好~