返回列表 回復 發帖
CCK 口花花
原帖由 wongjj 於 2008-8-25 05:23 PM 發表

no...queena is still single....i'll find a good bf or husband for her~~~

do u want me to help u too?
你这么说
唔講嘞.......我個小細佬走嚟叫我瞓呀
原帖由 DOBI 於 2008-8-25 05:25 PM 發表

你喺咪YAETERDAY話我可愛個人呀
我第一次同你 打招呼咋!
我仲想問  CK   &  CCK  同一人
原帖由 DOBI 於 25/8/2008 17:27 發表

NONONO!!!!!QUEENA問過我嘞......不用了......哥哥知道鬧死呀.......謝  
IMO 有那麼兇嗎?....你看此POST前面.....佢都自己黎溝女啦
原帖由 DOBI 於 2008-8-25 05:31 PM 發表
不同啊!两个人来得.
原帖由 wongjj 於 2008-8-25 05:32 PM 發表

IMO 有那麼兇嗎?....你看此POST前面.....佢都自己黎溝女啦
真嘅 有排唱衰佢呀
原帖由 DOBI 於 2008-8-25 05:31 PM 發表
我係CCK, ck係JJ老公辉哥!
CK先係JJ老公..... 咁CCK係唔係老爺呀
原帖由 DOBI 於 25/8/2008 17:34 發表

真嘅 有排唱衰佢呀   
HAHA~~ so no need to scare la~~多d上黎此post ar
原帖由 DOBI 於 2008-8-25 05:36 PM 發表
CK先係JJ老公..... 咁CCK係唔係老爺呀
你真搞笑啊!哈哈!哈哈! cck不是老爷啦!
原帖由 DOBI 於 25/8/2008 17:34 發表

真嘅 有排唱衰佢呀   
HAHA~~ so no need to scare la~~多d上黎此post ar ~
cck is so young~~ he maybe kitty's bf lei~~
cck 你几时做了ck的爸爸啊!