返回列表 回復 發帖
原帖由 manyiu 於 24/8/2008 07:21 發表
睇完 銀樓金粉, 個結局有D奇怪! 不合邏輯囉!
manyiu~~u go shopping today?? change lots of clothes lei
原帖由 queenalau 於 2008-8-24 11:35 AM 發表

haha...你想搵返個老公嗎? 搵jj啦!
Queen, 你同 JJ d衫好靚, 可以話俾我知係邊度買?
原帖由 wongjj 於 2008-8-24 11:36 AM 發表

manyiu~~u go shopping today?? change lots of clothes lei
TVBNOW shopping centre D 衫唔夠你同 Queen d咁靚!
原帖由 queenalau 於 2008-8-24 11:35 AM 發表

haha...你想搵返個老公嗎? 搵jj啦!
老公......不用了.....哥哥鬧架......到時唔比我入嚟玩就
慘了....哥哥唔比我BT....呀......怕我亂搞中毒.......
到時我就身亡呀 不過我想揾錢買衫換型像....
妳哋又有合照呀.......好玩呀.......遲D我又要.......可否我參加
原帖由 DOBI 於 2008-8-24 01:50 PM 發表

老公......不用了.....哥哥鬧架......到時唔比我入嚟玩就
慘了....哥哥唔比我BT....呀......怕我亂搞中毒.......
到時我就身亡呀 不過我想揾錢買衫換型像.... ...
你加入帮派就会有钱啦!
MICKEY有講過.....我而加都好亂唔知去邊好........頭都暈埋
唔同你哋講住.........我叫哥哥比錢我先..........一陣回來
我有頭像嘞......哥哥比了錢我...........
我可以合照了 :onion02:
goodmoring ar jj? here?
hihi~~ i'm here la~~~
hi!~~ manyiu r u here?
I am here, but I will go out. Did you see your 總廚?
原帖由 manyiu 於 25/8/2008 04:11 發表
I am here, but I will go out. Did you see your 總廚?
not yet ar.....

hey queena & i want to create BC 美人幫~~~開新POST~~~你做大家姐好ma?~~