返回列表 回復 發帖
原帖由 wongjj 於 2008-8-20 02:44 PM 發表

......你又知?.....he/she is so poor......佢係原始人...maybe he/she dunno咁會被罰呢?!
邊個會罰佢呀? 你老公淨係刪除 j ma!
佢好悲啊! 貧等人家黎嫁! 點解 功勳. TVB $$ 都會負數ga? 好想知呀?
原帖由 manyiu 於 20/8/2008 14:51 發表

oh...是我老公嗎?.....那人被禁言了....
呢位會員 發左 72 帖子 都樣樣負數, 可以有咩野問題呀? 等我地小心! 小心!
原帖由 manyiu 於 20/8/2008 14:54 發表
佢好悲啊! 貧等人家黎嫁! 點解 功勳. TVB $$ 都會負數ga? 好想知呀?
佢好慘咁....之前佢有TVB$46架......
原帖由 wongjj 於 2008-8-20 02:57 PM 發表

oh...是我老公嗎?.....那人被禁言了....
唔系我禁佢言啊。。。
原帖由 manyiu 於 20/8/2008 14:51 發表

唔知佢要禁言?天.....
原帖由 wongjj 於 2008-8-20 02:59 PM 發表

佢好慘咁....之前佢有TVB$46架......
去哂邊呀, 賭波 ?
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-20 03:00 PM 發表

唔系我禁佢言啊。。。
咁我放心係度出入啦! 原來有秘密警察照顧我地安全 ga!
原帖由 manyiu 於 2008-8-20 02:54 PM 發表
因为佢响其他帖度乱灌水,d版主扣嗮佢既分数。。所以就負數咯。。
我去 take a shower, I will come back soon.
原帖由 wongjj 於 2008-8-20 03:01 PM 發表

唔知佢要禁言?天.....
你认识佢架?
原帖由 manyiu 於 20/8/2008 15:06 發表
我去 take a shower, I will come back soon.
快D返AR

回應 wongjj 第 1794 篇文章

我都去忙了。。再倾过。。。
原帖由 ckhooi74 於 20/8/2008 15:07 發表

你认识佢架?
No....不過佢黎支持.....