返回列表 回復 發帖

回應 raytian 第 59 篇文章

天弟弟。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-30 01:44 PM 發表
是啊。。
真的嗎? 看來要好好查一下那個家族給最多$$$$$$$$$
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 raytian 於 2008-7-30 01:44 PM 發表
各位,我要闪了,
怕了ayam!!?
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-30 01:45 PM 發表
哈哈。。你想怎样啊。。
想打劫你! 嘻嘻
哈哈。。。。
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-30 01:51 PM 發表

想打劫你! 嘻嘻
哈哈。。不必打劫。。你入我家族我就給你一百万。。
hey, queena~笑咩嘢?
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-30 02:00 PM 發表
hey, queena~笑咩嘢?
我都想打劫他呀!!!!!!!哈哈
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-30 01:59 PM 發表
哈哈。。不必打劫。。你入我家族我就給你一百万。。
是劫色!!!
好夜啦,我真係要去睡觉啦
你地慢慢倾啦 ! goodnight
原帖由 queenalau 於 2008-7-30 02:39 PM 發表
我都想打劫他呀!!!!!!!哈哈
好, 你在前,我在後, 今次佢插翼難飛~
原帖由 queenalau 於 2008-7-30 02:44 PM 發表
好夜啦,我真係要去睡觉啦
你地慢慢倾啦 ! goodnight
sweet dream~

回應 sweet_cherie 第 72 篇文章

girl   look at ur cash
原帖由 Geai 於 2008-7-30 02:55 PM 發表
girl   look at ur cash
TVB: 9060894 元
存款: 1337160000 元
take a look of your cash..
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-30 03:17 PM 發表

TVB: 9060894 元
存款: 1337160000 元
take a look of your cash..
頁面訪問量:6303716

spend lots time playing pet ka