返回列表 回復 發帖
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-12 08:07 PM 發表

就是咯!他的娃娃,我都有好几只呢?
MCdonold的啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-12 08:08 PM 發表
好呀.... 人人有份... 等我去准备先....
我也想要!
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-12 08:08 PM 發表
好呀.... 人人有份... 等我去准备先....
图画..我不要啊...我要真的
原帖由 hendytiu 於 2008-8-12 08:01 PM 發表

hi..ed_teck听说你以前在pj读UTAR是不是啊??
係啊.. utar tarc 一家親..
原帖由 hendytiu 於 2008-8-12 08:08 PM 發表

谁来的??不认识。。。。
5409的..bmoon1997
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-12 08:10 PM 發表

MCdonold的啊...
当然不是啦!mcdonald的食物好吃?

朋友送的!!生日礼物来的!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-12 08:09 PM 發表

不是吗?难道是要用香水冲凉的男生,女生才是最爱啊!!!!
我喜欢..可是不需要用香水冲凉...有喷香水就ok
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-12 08:13 PM 發表

当然不是啦!mcdonald的食物好吃?

朋友送的!!生日礼物来的!
朋友竟然送男子...毛公仔啊

我喜欢 mcdonald的mcchicken
原帖由 ed_teck 於 2008-8-12 08:11 PM 發表

冲咁快啊.... mandi kerbau
原帖由 ed_teck 於 2008-8-12 08:11 PM 發表

utar????在哪儿啊!我只懂文良港的!

我係在TARCollege..读着!!haha..多多关照小弟我哦!!哈哈!!
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-12 08:14 PM 發表

我喜欢..可是不需要用香水冲凉...有喷香水就ok
真的吗? 用香冲凉是否太过火了呢?
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-12 08:12 PM 發表

5409的..bmoon1997
oh...i know already...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-12 08:17 PM 發表

真的吗? 用香冲凉是否太过火了呢?
哪里有人用香水冲凉啊....

香水是喷的啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-12 08:15 PM 發表

朋友竟然送男子...毛公仔啊

我喜欢 mcdonald的mcchicken
可能我太喜爱卡通了吧!McD我只喜欢吃他的无骨鸡肉块而已!