返回列表 回復 發帖
來探下mickey順便睇下隻寶貝招財貓~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-8 01:02 PM 發表

lanite i'm very pity!!the cat bully me!!!!!!!!!!!!!
怎么欺负你啊 。。。
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-8 01:21 PM 發表
你的招财猫是指。。。。
原帖由 miki1012 於 2008-8-8 01:27 PM 發表
你的招财猫是指。。。。
CC.....
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-8 01:02 PM 發表

lanite i'm very pity!!the cat bully me!!!!!!!!!!!!!
是你先玩啊, 魚想吃貓, 無天理.
外星貓E生
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-8 01:21 PM 發表
不可叫我招財貓啊, 叫令貓, 我參加了選美.
外星貓E生
原帖由 miki1012 於 2008-8-8 01:26 PM 發表

怎么欺负你啊 。。。
they said i'm a fish wan2 eat me
原帖由 CC517 於 2008-8-8 03:20 PM 發表

是你先玩啊, 魚想吃貓, 無天理.
allien eat cat is very normall de ma!!!
我返黎啦...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 sweet_cherie 第 3487 篇文章

sweet ayam

其实你来探........亚爷架

回應 dicksonkhan 第 3494 篇文章

..你又和只猫在玩啊...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-8 03:32 PM 發表

allien eat cat is very normall de ma!!!
想壞腦了.
外星貓E生
又變雞蛋囉.
外星貓E生
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-24 10:47 AM 發表
新开张.....

欢迎大家入黎同我地...

靓婆婆mickey&只外星猫cc517...倾计吹水.......   
支持!!!
原帖由 bra少 於 2008-8-8 04:24 PM 發表

支持!!!
多謝支持.
外星貓E生