返回列表 回復 發帖
原帖由 rrliew 於 2008-9-11 08:56 AM 發表

u bodoh
hamster is tikus
hamster & tikus tak sama...
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 jclai 於 2008-9-11 09:03 發表

hamster & tikus tak sama...
manyiu,said hamster is tikus
各位早晨啊。。。

回應 tingx2 第 25390 篇文章

potong pig
原帖由 rrliew 於 2008-9-11 09:27 AM 發表
potong pig
晨早就开杀戒?!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-9-11 06:14 AM 發表
探探靚mickey~
yamyam 阵间有没黎探我啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 tingx2 於 2008-9-11 09:31 發表

晨早就开杀戒?!
me is nite
boleh potong
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-11 08:50 AM 發表
阿婆!起身开工啦!快起身啊!
七点几起身啦.... 今日迟咗少少啊...:036: :036:
原帖由 tingx2 於 2008-9-11 09:25 AM 發表
各位早晨啊。。。
猪猪.. 早晨啊... nicnic没训醒啊..

回應 jclai 第 25388 篇文章

J 师奶..次次我来你走

回應 rrliew 第 25394 篇文章

c la..

回應 mickeybblim 第 25398 篇文章

c la,tapi jauh

回應 rrliew 第 25399 篇文章

pergi add...