返回列表 回復 發帖
原帖由 susanice 於 2008-7-16 16:56 發表

你試下入
編輯個人資料
  • 論壇登錄
  • 基本資料
  • 個性化資料
  • 論壇選項按"個性化資料"之後有個頭像比你choice...
       or 自己在網上copy你喜歡既picture個網址就得...
    其他就唔太清楚 ...
  • 我試過呀,,,唔得呀!!
    原帖由 susanice 於 2008-7-16 04:59 PM 發表

你黎左岩了..你教下tiktik ho整頭像啦...
    咩头像? 右手边那个?
    原帖由 ckhooi74 於 16-7-2008 05:02 PM 發表

咩头像? 右手边那个?
    者話你左手邊個張靚仔圖案~~~

回應 tiktik_ho 第 16 篇文章

去 控制面板-編輯個人資料-个性化资料-頭像。。。BROWSE。。文件
    选你喜欢既头像就得啦。。不过文件唔可以太大。。最好系120*120
    50kb左右。。
    原帖由 ckhooi74 於 2008-7-16 16:58 發表
    新场嚄。。入黎支持下。。
    hihi!!
    原帖由 ckhooi74 於 2008-7-16 17:06 發表
    去 控制面板-編輯個人資料-个性化资料-頭像。。。BROWSE。。文件
    选你喜欢既头像就得啦。。不过文件唔可以太大。。最好系120*120
    50kb左右。。
    我試過啦!!我入到去都冇頭像呢個野!!

回應 tiktik_ho 第 21 篇文章

应该无问题的。。或者你去| 虛擬形象 - 購物中心买你喜欢既衣服,套装。。然后去个人设置啟用 你既虛擬形象 。。就得了。。
    原帖由 tiktik_ho 於 2008-7-16 05:08 PM 發表

我試過啦!!我入到去都冇頭像呢個野!!
    得咗咯。。。
    原帖由 ckhooi74 於 2008-7-16 17:15 發表

得咗咯。。。
    係呀!!唔該你地呀><

回應 tiktik_ho 第 24 篇文章

唔嗮客气。。如果你想要好像我地既头像,你就去虛擬形象度买喇。。
    原帖由 ckhooi74 於 16-7-2008 05:21 PM 發表
    唔嗮客气。。如果你想要好像我地既头像,你就去虛擬形象度买喇。。
    要錢買...我無$$$$
    新场! 入黎踩下!
    原帖由 susanice 於 2008-7-16 05:27 PM 發表

要錢買...我無$$$$
    叫健仔过少少俾你。。
    边个要$买衫呀??
    入谷温人
    各位好
    楼主好
    my japanese name
    秋本 Akimoto (true autumn) 紅葉 Momiji (crimson blade)