返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2008-10-28 12:42 PM 發表

哈哈哈。。他讲到他好似住系老人院。。
我返來了比老細捉住,.....
原帖由 tingx2 於 2008-10-28 12:42 PM 發表

哈哈哈。。他讲到他好似住系老人院。。
他是爷爷啊....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 山棻爺爺 第 513 篇文章

有无事啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-28 01:01 PM 發表

他是爷爷啊....
我咪带他返屋企咯。。他又唔要。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-28 01:06 PM 發表
有无事啊
无事,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
(食飯先)
爷爷。。早晨。。。
肥猪张蒙面相靓吗?
原帖由 tingx2 於 2008-10-29 09:43 AM 發表
爷爷。。早晨。。。
肥猪张蒙面相靓吗?
好靓呀..............
(妳地就好啦可一齊去玩)我都想一齊去

係Wu點解mickey 唔去呀!佢不是住妳們果處嗎?
爷爷..早晨啊

我住好远下架....
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-29 11:17 AM 發表
爷爷..早晨啊

我住好远下架....
k

回應 山棻爺爺 第 521 篇文章

爷爷..你做咩"K"我啊

一早同你请安
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-30 07:48 AM 發表
爷爷..你做咩"K"我啊

一早同你请安
早晨..............mickey

k......我都唔記得想打咩.. (作日好忘,,今天都是)

回應 山棻爺爺 第 523 篇文章

你老人痴呆症又发作啊.....

我是一只夜猫猫!!
あの地平線輝くのは、どこかに君を隠しているから。。。
樓上兩位早..........晨................
爷爷... 早晨啦