返回列表 回復 發帖
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-21 10:38 AM 發表

日日來.......    
妳同爺爺一樣在公司做蛇王呀!!..........
哈哈哈。。。两爷孙是一样性格架。。蛇王一族。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-21 10:44 AM 發表

哈哈哈。。。两爷孙是一样性格架。。蛇王一族。。
Yes....Yes................
(係Wu 妳在個邊有無蛇羹食?...我這邊秋天就會多喲有得食)好正
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-21 10:50 AM 發表

Yes....Yes................
(係Wu 妳在個邊有無蛇羹食?...我這邊秋天就會多喲有得食)好正
吓?!肥猪唔吃蛇啊。。只是会蛇王。。。
爷爷。。我有野做。。迟点返来。。。
豬豬, dick dick 仔, 我又黎新 場玩!
原帖由 manyiu 於 2008-10-21 10:58 AM 發表
豬豬, dick dick 仔, 我又黎新 場玩!
manyiu歡迎呀.........我叫山棻or棻爺都可

邊個是dick dick 仔
爷爷。。。吃饭时间啦。。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-21 12:39 PM 發表
係....
今日食咩好...............
原帖由 tingx2 於 2008-10-21 12:39 PM 發表
係....
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-21 12:51 PM 發表

係....
哈哈哈。。爷爷傻左。。连复两次。。
乖孙我吃炒米粉。。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-21 12:53 PM 發表

哈哈哈。。爷爷傻左。。连复两次。。
乖孙我吃炒米粉。。。
妳無看爺爺的簽名嗎....
好我都吃米粉但不炒.....
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-21 12:55 PM 發表

妳無看爺爺的簽名嗎....
好我都吃米粉但不炒.....
签名??你只是讲游戏的野。。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-21 01:00 PM 發表

签名??你只是讲游戏的野。。。
係Wu

看  (來自)  先對.......
(爺爺真的老了)
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-21 01:44 PM 發表

係Wu

看  (來自)  先對.......
(爺爺真的老了)
爷爷吃饱返来啦。。。
哈哈哈。。爷爷呃积分??小心被人告你灌水啊。。。
是喔。。。乖孙都没知爷爷几岁。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-21 01:50 PM 發表

爷爷吃饱返来啦。。。
哈哈哈。。爷爷呃积分??小心被人告你灌水啊。。。
是喔。。。乖孙都没知爷爷几岁。。
爷爷--------70至80岁啦.............

哈哈...不說 (男士的秘密)
妳又几岁......?
不過我估,可能大妳小小.......
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-21 02:15 PM 發表

爷爷--------70至80岁啦.............

哈哈...不說 (男士的秘密)
妳又几岁......?
不過我估,可能大妳小小.......
哈哈。。呢排的男人仲神秘过女架。。
个个都唔肯讲。。
爷爷。。你pm给我啦。。我唔会四围讲。。
等你pm给我,我就同你讲。。