返回列表 回復 發帖

<鬼同你OT>討論

請問你地有無人睇呢# W# C& Q$ z2 V7 Q3 j+ k3 p; N
想睇邊個多啲
外星貓E生
晚晚都有睇~ os.tvboxnow.com4 e6 i* d1 l' a
至喜歡孫淑梅&姜蓉~ 公仔箱論壇; J: o9 a8 A+ c5 u
至討厭蜘蛛精~
版主大大做乜咁投入
/ p+ }* U% ?( A5 k. r) yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* K, i* `" ~  \/ o公仔箱論壇
# {: v. E6 t% b4 Q7 dtvb now,tvbnow,bttvb孱仔旬盤都好搞笑
外星貓E生
搞笑戲啊?不過其實幾位主角都系好戲之人

評分次數

• timmaxsing

條骨都無佐lu
版主大大做乜咁投入$ ]% s/ g1 l/ L/ J0 T4 u
公仔箱論壇, p* @$ w1 q4 M4 B2 R

' h; S) n% {* e$ s& Otvb now,tvbnow,bttvb孱仔旬盤都好搞笑
5 T0 [! u2 ~4 J( V5 h* L7 stvb now,tvbnow,bttvbCC517 發表於 2015-7-29 11:41 AM
  ~5 |, p0 K) Z. y+ Q2 J who is 孱仔旬盤?
搞笑戲啊?不過其實幾位主角都系好戲之人os.tvboxnow.com  H1 S: }! g) S! c! X( G6 u, d* _
lhy92725 發表於 2015-7-29 05:05 PM
os.tvboxnow.com4 ~  u# G% q2 b% K; Z3 s
期待蔣志光的角色登場~
6 K2 d  @# j- u% K9 @2 F. A. R7 u
who is 孱仔旬盤?
- O) m) q" q4 P" d7 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。zzleezz 發表於 2015-7-29 06:51 PM
8 P, e. f; I' H; W* Tos.tvboxnow.com
9 D4 b9 i) b, D! t. qtvb now,tvbnow,bttvb曾經旬盤陳豪你都唔識
外星貓E生
7 y) s4 v- `% Y$ k( c3 |! RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。期待蔣志光的角色登場~
1 g2 ^+ s0 @8 S  s3 N* L. \) C8 u2 Fzzleezz 發表於 2015-7-29 06:53 PM
os.tvboxnow.com9 J% e7 ^" y! w8 _4 H
) |. }, ?4 f: Q' H) X" y
呢兜友仔都好戲
外星貓E生
可惜樣子不討喜
條骨都無佐lu
公仔箱論壇4 ]% V+ _( Q  U- y9 P

@, o' u& R. ^* l  G- T7 r$ k3 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。曾經旬盤陳豪你都唔識tvb now,tvbnow,bttvb$ w( E) ~% h! [; o
CC517 發表於 2015-7-29 10:47 PM
" i( H' C! U' `+ s/ ? 人地BB仔都有2個啦....仲旬盤~
唉,胡定欣,又一次比角色所累,商界女强人,口齒伶俐反應快,能言善辯 ,為乜又要寫佢感情上婆婆媽媽?當初的“方明愉“個角色,胡定欣咪發揮得好好,點解其後的角色設定,一蟹不如一蟹?
2 P; N7 G9 y, N( {( `8 _' ytvb now,tvbnow,bttvb
7 M# [3 ~/ E4 B/ @. @公仔箱論壇9 ?3 X' @! {6 p( X" F: C
呢個阿MAY ,果次懶正義乜嘢頭上有光環的”譚美貞“ ,大塊田無論再做返幾多次好角色,果次黑人憎的污點都係洗唔甩。

評分次數

☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
Sam哥咁好記性,係咪做緊編劇
外星貓E生
唉,如果我係编劇,胡定欣個角色相信無咁慘,明明都係個聰明醒目女,為咩事將大塊田呢D咁豬的豬嘜整咗入公司之後,跟住乜都做唔到? 只係跟出跟入,然後自己一個講嘢,成日無故發脾氣,智商低咗咁多,IQ冇,連EQ都冇,可憐的胡定欣。.....

評分次數

你咁認真,人地無得鬧收視就會低,老細又詐型,是但算啦,都係攝期

評分次數

外星貓E生
聰明靈巧的角色,胡定欣明明可以做得好好,
7 S& J! ?) O' `0 c/ O可惜接著落嚟,就展現佢樣樣比唔上大塊田,
' I" G$ ]/ V0 s: stvb now,tvbnow,bttvb咁當初設定佢咁精叻做乜?
5 l0 q& F+ p6 V6 l$ `( `6 R" Wtvb now,tvbnow,bttvb又寫到佢為個傻係情迷成咁!
8 l* C: Y1 u; M$ m# Q' _6 z公仔箱論壇 公仔箱論壇+ v" L3 ~; D5 |$ ^/ d* D9 r/ ~/ v
呢個角色,胡定欣妳咪再做啦,做cheap晒自己。