返回列表 回復 發帖
原帖由 roy3067 於 2008-5-6 11:33 PM 發表
咁你有冇黑眼圈呀- -"
我有呀!!!
我以前假假地都系美容导师,边有可能俾拒起黑眼圈架!

回復 #130 vwwo 的帖子

丫!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:012: :012: :012: :012: :012: :012: :012:
高人!!!!!!!!!!!!!!!!!
:012: :012: :012: :012: :012: :012: :012: :012: :012: :012: :012: :012:
收我為徒好嗎????????
我好想KO左個死人黑眼圈呀

原帖由 roy3067 於 2008-5-6 11:39 PM 發表
丫!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:012: :012: :012: :012: :012: :012: :012:
高人!!!!!!!!!!!!!!!!!
:012: :012: :012: :012: :012: :012: :012: :012: :012: :012: :012: :012:
收我為徒好嗎????????
我好想KO左個死人黑眼圈呀 ...
吓。。。。。。。。好多工既哦!!

回復 #132 vwwo 的帖子

O下,係唔係我知識水平太低
我睇唔明大仙你寫咩呀
原帖由 roy3067 於 2008-5-6 11:47 PM 發表 O下,係唔係我知識水平太低 我睇唔明大仙你寫咩呀
大仙??你唔系讲我吖嘛??

回復 #134 vwwo 的帖子

大仙!!!!!!
收我為徒呀大仙~~~~~
教我KO個死人黑眼圈丫大仙
教我丫大仙
你唔好唔認係大仙啦大仙
:onion05: :onion05: 来看看。。。

回復 #136 walala 的帖子

呵呵,歡迎歡迎
入來飲杯茶食個包丫
原帖由 roy3067 於 2008-5-7 12:02 AM 發表
呵呵,歡迎歡迎
入來飲杯茶食個包丫
:onion18: :onion18: 吃饱了。。。。

回復 #138 walala 的帖子

咁來飲杯茶先啦
係啵,你有冇睇過絕代雙驕呀,你知唔點點解燕南天會係惡人谷18年呢
快D飲杯茶先啦
原帖由 roy3067 於 2008-5-7 12:08 AM 發表
咁來飲杯茶先啦
係啵,你有冇睇過絕代雙驕呀,你知唔點點解燕南天會係惡人谷18年呢
快D飲杯茶先啦
我没看过。。。。:onion14: :onion14: 喝两杯

回復 #140 walala 的帖子

係啦係啦,飲多D啦
你而家係唔係覺得個身有D熱呢
你摸下自己既左空對下3寸左右,係唔係有D痕呢
你再摸落1寸左右,係唔係有D痛呢
原帖由 roy3067 於 2008-5-7 12:13 AM 發表
係啦係啦,飲多D啦
你而家係唔係覺得個身有D熱呢
你摸下自己既左空對下3寸左右,係唔係有D痕呢
你再摸落1寸左右,係唔係有D痛呢
...
:onion05: :onion05: 去洗白白先。。。等下才继续

回復 #142 walala 的帖子

要洗干淨D呀,一陣煮先好食
嗯洗既時候記得落D咖哩粉,+小小糖,落小小嚴
個頭就唔好洗啦,因為我不吃人頭
原帖由 roy3067 於 2008-5-6 11:58 PM 發表
大仙!!!!!!
收我為徒呀大仙~~~~~
教我KO個死人黑眼圈丫大仙
教我丫大仙
你唔好唔認係大仙啦大仙
甘就要睇下你用咩产品囖!