返回列表 回復 發帖
:onion14: 路過...

回復 #752 huey23 的帖子

晚安
做個好夢

回復 #753 howgeemun 的帖子

歡迎歡迎
你係第一次黎??
點解咁晚都唔訓呀?
原帖由 roy3067 於 2008-5-15 02:31 AM 發表
歡迎歡迎
你係第一次黎??
點解咁晚都唔訓呀?
:onion14: 我系新仔黎駕...請多多指教...
頭先玩水....:onion05: e ka 整身濕濕.... 多一陣要沖涼...

回復 #756 howgeemun 的帖子

請多多指教
玩水??咁夜仲有水玩嫁咩??
原帖由 roy3067 於 2008-5-15 02:42 AM 發表
請多多指教
玩水??咁夜仲有水玩嫁咩??
哈哈哈.... 你E+去沖涼房 開水喉 嘛 有得玩lor....
我頭先玩水系因為洗野... 洗到我成身濕曬....

我去沖涼先喇... 等陣傾...好快返...

好野好野,估你唔到添- -"
但係你真係好勁啵,洗野可以洗到成身濕曬

回復 #760 cammy8080 的帖子

HIHI
我好耐冇見過你LU:019:
原帖由 roy3067 於 2008-5-15 02:56 AM 發表

好野好野,估你唔到添- -"
但係你真係好勁啵,洗野可以洗到成身濕曬
過獎過獎...

我正一系食野唔做野,做野打爛野....

回復 #762 cammy8080 的帖子

我要食通粉
我一時時唔定嫁通常2~3點掛

回復 #763 howgeemun 的帖子

食野唔做野,做野打爛野
嗯,蠢仔可教呀
通常冇咩人會認自己係一個飯桶嫁,哈哈哈
其實飯桶好有用嫁
原帖由 roy3067 於 2008-5-15 03:17 AM 發表
食野唔做野,做野打爛野
嗯,蠢仔可教呀
通常冇咩人會認自己係一個飯桶嫁,哈哈哈
其實飯桶好有用嫁
我都系講出事實J...

:014: 飯桶用途 = 裝飯....

回復 #767 howgeemun 的帖子

你錯啦,其實飯桶係一個無私為人服務既高尚伙伴
係啵,你個簽名圖個女仔好得人驚呀
原帖由 cammy8080 於 2008-5-15 03:28 AM 發表

咁咪好大食~~!
系吖... 我好食得... 又好訓得....

我正一大食懶黎駕....
原帖由 roy3067 於 2008-5-15 03:31 AM 發表
你錯啦,其實飯桶係一個無私為人服務既高尚伙伴
係啵,你個簽名圖個女仔好得人驚呀
一個無私為人服務既高尚伙伴....  講得好吖....

我個簽名個女仔 ??? 系 original adidas 既設計黎駕... 唔關我事.....

我系 edit 左D野咋....