返回列表 回復 發帖
, V( i, Q$ Y: s2 F$ m
. x2 ]- x. j+ {: H* m# w$ f佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!. F6 G3 n2 A2 B0 [/ `1 R; d% Q
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:38 AM
% d- G, p( d% X4 m& f0 y8 o
係呀係呀,佢啲皮膚好緊緻,笑時亦未有明顯魚尾紋(當然可能有賴make-up),得天獨厚,男人女人都羡慕,我真係當佢未夠3張。6 e' q3 v2 [# k4 a$ u

5 F6 n6 m% R% U+ J# e* RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 w* G9 m/ p+ T, r
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
以前勁~

評分次數

• timmaxsing

这部电视剧真心挺不错

7 U( q+ }! e+ S2 h& F) K1 ^# x公仔箱論壇我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2946625- R  }' a; j, v' N- |& w  w; |
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。$ ?7 j% \3 S; v, }3 b; w7 O
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
+ ^( ^  p/ |" L" G( w% B  b2 e. p
& ?% X* }; |$ t  {+ ?1 K- Los.tvboxnow.com廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' l* J% P0 O* F
tvb now,tvbnow,bttvb5 m* m5 k# @$ S/ @) j: U  T
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
- e% b( c1 X0 i% l2 w+ d0 Y* ?) x  Ztvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-27 01:26 AM
' i7 a9 s+ Y8 D# l, m! P" xtvb now,tvbnow,bttvb咁陰功吖?. p0 j! i6 e8 V
但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
0 b; a3 U4 t' T; \) rtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb4 ]6 f$ ~$ S" P4 ]/ D1 X% m. q
tvb now,tvbnow,bttvb* |& `( h* b$ d0 Y
咁陰功吖?tvb now,tvbnow,bttvb. v8 x5 q* I$ b- S  N  Q
但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....公仔箱論壇5 i) b4 E8 i* ?' _+ y
leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:28 PM
至少他可以做一隻風流鬼
至少他可以做一隻風流鬼
, j$ r$ B. B" j) d5 @3 b: t公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
. n1 m( Q" G4 Y/ a
. Z6 H7 M1 d! L1 M0 nos.tvboxnow.com佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
& O2 }, d2 f4 U2 J

5 C7 A2 U# E% t4 d( S: ]8 c3 W5 ^os.tvboxnow.com佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 B8 s% e0 V1 r4 g/ [2 J
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
公仔箱論壇' D, d7 C' b- g0 ~
20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
. Y3 P5 H& K5 c% s2 k4 x' t: stvb now,tvbnow,bttvb20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
& n4 e* {) H+ [& u7 Ktvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-9-28 04:31 AM
" V) a* G3 X0 t7 d& d* `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。20集前編劇用腦寫劇本,20集後用PP寫劇本  
! A" G2 c5 ?+ j! x" c
1 u$ n% F) _- b' c$ e4 [4 ]4 vos.tvboxnow.com佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' g* ^, _( I6 Y4 N  S4 M
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
4 }' G  S  B5 i& p5 E8 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。  X" \" t- {& X& _0 Q. A
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
樓主真係好有心機,有咁多圖同字,thanks for sharing~
最好就係原來歡喜哥無死到
+ N- a) m! a* C  t公仔箱論壇歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。os.tvboxnow.com1 y- h$ j. v' O& W% S
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 d$ n  t$ c( b! q: H; U: F! W% ]5 q
leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
2 p1 D1 @; e" K% a
公仔箱論壇7 d, O6 R  e2 s5 S
聽緊電視喇
tvb now,tvbnow,bttvb! |9 u& q) [" h5 T
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
+ N) {) d5 |2 |1 I但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
, r; j4 }# i. h$ r( g( `, r, ]os.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
著草離開香港