返回列表 回復 發帖

“喂,出来蒲啊!”“好,即到,等我!” (连载)

版主,首先吾好意思,我真系吾知将篇锦噶野摆系边个区好...可能放系''恋爱物语''度会适合D瓜,因为故事相关于爱情...
5 w7 t% ^' e( C1 W' K& KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇4 N$ A' p1 E5 V1 m9 W
喂,出来蒲啊!”“好,即到,等我!”一个识左好耐既死党稳我。# J' Y9 \, X3 J* P  @  ^
tvb now,tvbnow,bttvb" |4 t+ x' ^- h
第二日
1 K2 y- t. L# u- A, `. Xtvb now,tvbnow,bttvb8:00
) Z# j8 w9 A/ P, M2 I% Eos.tvboxnow.com睁开双眼,又系呢种天花板,望一望旁边呢个陌生既面孔……我着好衫,周围望左一下,系抬面拿翻我抽锁匙,离开左呢个房间。6 a- m0 ?8 ^2 P5 S
: E& d& v. W5 F1 `6 `. U& m+ f
8:301 k! n3 b" `5 X& K
望下表,早上8点半,恩,仲够时间吃个早餐,好庆幸仲记得自己琴晚将部车停左系边度。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ }: M  P( g0 M4 \

& Q' w. X$ q2 q( q! rtvb now,tvbnow,bttvb8:40TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 Y- i( M3 w8 Y
吾该一个猪柳蛋套餐行街,快,吾该。(呢间M记吾使泊车就可以买餐,好方便。)
, z  S" S$ f+ a& @7 [公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb# P1 x2 B$ k0 U5 S
8:55
' t  t' x4 y8 r. V0 g  los.tvboxnow.com程生早晨,(早晨),程生早晨,(早晨),程生早晨(早晨)…………
; x: C2 N# _7 e( H* f) m$ n( a公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 X0 {' N" G8 o' z0 o
9:00
( v6 N1 K9 F% z( w! ?8 C拿起手边既文件,睇左下,又掉低,因为有小小头痛。
5 R/ s% a9 H+ u8 _" M7 @4 ~  |7 V* C- ?3 s% e; v' S+ `$ v
我系一间上市公司部门经理,但系同其他人一样,9点钟翻工,5点钟放工,所有野都好规律,除左晚上。但其实对于我来讲,琴晚既事,都系我既规律之内。
) l2 i+ v" V5 g8 j. H( M( i8 G7 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 I8 q$ v7 U3 B: g, h! V+ T已经吾记得左,甘样既生活从几时开始,又持续左几耐,只系记得,自从某个女人离开左我之后,我就无试过拥有属于自己既床,又或者讲,我无试过连续2日训系同一张床度。
% a- W4 `7 X' G" ^6 B3 A. S! L0 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 N# g4 ?3 ?* V
9:15% C  v% i$ L0 W& y" V
我秘书敲门,(COME IN),程生,分公司既古生已经来左了,而家系会议室等紧你,你要既资料系呢度(递左叠成迟厚既文件),投影同茶点已经准备好,你上次同我讲呢个MEETING大概到11点半,LUNCH我帮你BOOK左下面既餐厅,按你要求系最好果间房,但系只有2个钟头既时间,因为1点半你约左苏总开会,倾关于新项目既事,你要果份PPT我放左系你部NOTEBOOK个E盘…………(得啦,一你次讲甘多我点记啊,你做野我放心噶啦,LUNCH之后再同我讲啦,你同SHADOW(古生)讲声,我5分钟后过去。), ^! s! y% N7 V2 N: ~: {
, Y  K- Y8 K8 D. e
打开柜桶,想稳头痛药,但点稳都稳吾到。(EMILY……)系,程生,有咩事?(见吾见我D头痛药啊?)哦,你琴日话D药既铝薄穿左,叫我掉晒距啊嘛,不如我而家同你落去买啊?(算了,吾使了,LUNCH果阵你先去啦。)EMILY系我秘书,做野几好,就系吾知点解成28岁人了,都未拍拖,其实距个样OK噶,性格都几好。
6 {+ F2 h) m+ y1 F. f+ d  x1 X7 H* X1 v- j
9:20tvb now,tvbnow,bttvb, P, ^" \) r3 I' C, u' X
同SHADOW开会真系好辛苦,距成日都要同一样野讲N次,都吾明点解甘都可以做到呢个位。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) I% I/ ]. E' H7 R7 U3 W
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  O8 N6 t5 [+ `5 R/ g
連呼吸嘟詪纍'連岀氣嘟頽癈'
希望版主见文后比上意见,我再连载~~:onion14:
不如貼過黎呢邊
* y9 P/ n  U' H* o) n% T4 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ \" g, G2 R5 {/ Z/ _8 ^, vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。http://www.tvbnow.com/forum-218-1.html
.I see solutions not problem..........
.........................
OK~~~麻烦晒~~我转贴过去~~THAKS~~麻烦版主删贴~~我转去原創小說區
I think lots of ppl using this way to relive their unhappiness in relationship.....but you are very sad deep deep inside your heart!!
: ]. k8 F1 K% Jtvb now,tvbnow,bttvb
" m, W! @1 J) @2 J% E8 I公仔箱論壇Guess nth helps, not till you really meet the one for you......good luck