返回列表 回復 發帖
本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 02:21 AM 編輯 公仔箱論壇9 i/ I) P2 z& s. U

7 {& A# ?) ^  ~4 s9 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( H  f' y# ~+ H) {7 N
見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者pee
: T& m; O5 p8 B- g% r公仔箱論壇chowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
% X8 y% P6 J5 V- h8 |1 f+ ?tvb now,tvbnow,bttvbp版主榮升,一定要送大禮
, d. }3 P; c: b. t7 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ u/ L& u2 A3 B6 J7 n5 s) d& C# q
小便版,係咩版嚟架??haha
3 y+ C& s$ N5 f2 r( p4 A
. R1 L# J3 @/ n$ ?謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!
9 ^0 q, v& y- s: Q; A& G+ R  z公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
: ]4 n; i( [( ]+ L, R2 Z6 \* _! {版主大人,叫kily得喇!!XD
- L7 |3 m% J6 \- [4 i公仔箱論壇
0 ^3 X% x# M) ~7 r- p2 [. Ntvb now,tvbnow,bttvb好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!
) H  i7 {, W9 v) S$ D0 I* w6 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。尤其約定!!!
4 L6 E8 V. z* n% U! sos.tvboxnow.comlove it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。6 ~# ]1 U' T5 o- r4 K; B# R0 e
很好聽TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 F0 O4 ]# |. k3 g
Support !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,
" H5 G! y" i1 m0 s. i% g& G公仔箱論壇但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 11:26 PM 編輯 # g8 m% V3 _4 R! H! {& a# O4 M9 b- e
3 u9 _$ D) H6 u4 F3 Y
好好聽啊!公仔箱論壇3 c5 |0 ^9 o1 C! c
尤其約定!!!os.tvboxnow.com' l. v1 Z( q4 L5 d
love it~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ w; l% I# Q: ?; g2 o
la..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
os.tvboxnow.com( A9 {7 |1 m+ D, b# |
4 d* D% K5 y  f: x) [- ~& B; v8 H
好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。
+ f* s8 j! L- d7 k! K很好聽
4 f) g, b1 C/ _7 B. ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Support !
: n: t$ k/ ^% ]+ Z0 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
# u0 F; _0 W3 [我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,
3 g9 M8 j$ G( P% I. l但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# P: }4 v6 C0 w: Y, i! Y' y- O
pongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
os.tvboxnow.com( r6 n0 M+ a- t, R
哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦. 公仔箱論壇' `5 Q  @, I1 z
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
; _  r( \6 R7 \! |  x5 I0 ~: a公仔箱論壇9 u" H" o# C9 z1 c6 s% i3 J# i# y

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦.
3 p7 h2 u7 h; H' V3 [  C! c, ios.tvboxnow.com乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
# `3 i% [$ K! Z: |( s* Vtvb now,tvbnow,bttvb1 s  W/ Y* c: h9 a' @
uD3AKIufamsos.tvboxnow.com2 A2 \7 l4 f: j# s8 y
pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
; k  J+ j6 V6 L5 b: [) _/ J哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結
' u( i) h! d6 E& w我諗pull3版主唱會更有感情!!4 |4 k+ U0 ~0 f* U; ]2 y4 m3 k

$ x9 s4 W; l" d9 z4 J6 t) C謝謝收聽!!