返回列表 回復 發帖
* j0 O0 v& I, D" ~  @) N, G0 Ktvb now,tvbnow,bttvb
- p0 H* v5 U* i! h% _! S6 K: {2打6.. 咁我咪新仔不如囉!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 R4 }% m+ k# C( b. g5 l' Z' B% ^) e
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:27 AM
9 _) w6 K; x7 I0 u: L; W4 w都係名稱1個冇乜作為
" z7 I- V) q/ z& [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。都係名稱1個冇乜作為
$ f5 `' S- e5 V0 S0 L- }) f* tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。rrliew 發表於 2014-2-26 06:22 AM
, ~/ G8 n9 O) e' T) N咬咬兄你好,
0 r# a! ]  k# _+ x0 A6 g! [一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
. _3 z+ R5 |- l0 b1 w, O- w

: A3 t7 b* F" P; e# M8 R睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...
0 x( M5 N3 y7 s: B4 F9 B大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
8 D! M  S+ O' w
2 C! E7 o2 h) A7 G無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
8 r: o# z$ u; v* X* o9 R+ M
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
' b$ Z0 _( e$ d3 }tvb now,tvbnow,bttvb8 d3 \/ G* |9 i8 f3 f* w* w/ o# J: g
話時話,多謝你派的分,謝謝
5 T8 Q; Q% [( `+ A& r. yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
3 d: `+ v; \% ?6 ?公仔箱論壇' `, J2 @. k4 X4 K( r4 H
唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
5 b- n3 ^( J: o: _+ k" Sos.tvboxnow.com咬咬兄你好, 公仔箱論壇2 F9 B2 G' n# R. V' a4 y- z5 S
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
4 P) `6 D: P- g0 o2 zos.tvboxnow.comtimmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
冇2個
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
' e9 Y1 Q$ M; B) |咬咬兄你好,
( E0 F1 J2 `; |, z5 _一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉tvb now,tvbnow,bttvb) A/ k5 T+ m1 r  l- F0 Z4 e( y, V
timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
公仔箱論壇9 [+ Q: ^2 K4 G7 W" N! |+ j  W
os.tvboxnow.com1 r( v! \& U/ b
timmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!os.tvboxnow.com, V6 |1 x6 @+ m6 Y# b
大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
2 E- q* H; K: M8 }1 Yos.tvboxnow.com我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-28 01:44 PM 編輯 os.tvboxnow.com& Y9 I1 x9 u  Q* [% q5 ~/ j
os.tvboxnow.com5 W4 ~1 x; U3 J; B$ k: U
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  e  q  X7 g0 o; D$ R
大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
; ~. |: v, t8 B5 R8 W
哈哈哈,你形容得好好笑...........
3 ~: X, k6 z0 [5 Z. ~, r# g5 J+ i5 jtvb now,tvbnow,bttvb os.tvboxnow.com; a' W: B; R0 ?+ r% W
無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。8 O* ^* f: [: U' v7 u, n' m

/ }# ]! k( x# m6 @$ p公仔箱論壇os.tvboxnow.com- ]  t# [8 y3 j& l2 `6 |

# D  D0 B8 d1 x7 ?9 @1 xtvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸
os.tvboxnow.com+ N1 f. L" F* f  W0 Q3 |3 D
  H; ^6 W( B& Y
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...公仔箱論壇0 k, l$ B6 T, s; \8 U
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
' B% B/ P* G) e/ \3 J0 Utvb now,tvbnow,bttvb4 k1 B' Q" G' j' p- A
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
豬腸
5 I: u7 J( j% o- [5 ?tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
% D4 a# s# q* D+ ]1 i! |公仔箱論壇要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。. D4 i# }" W# i# v: u4 A
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
. b3 U, Q4 z3 _" r# D" F' p* ~
tvb now,tvbnow,bttvb7 u& B; a6 Y8 |& q0 X3 C2 `% P# @
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
: t( p2 P: j+ ^4 ^$ {小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
$ `& P% j: \6 B* jos.tvboxnow.com哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
7 |4 l/ \. Z% d* |& i! j* Atvb now,tvbnow,bttvb要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。. k3 g7 ?' M8 T1 q
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
: x9 S6 O1 F; l, B) Ntvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
1 n+ P( y2 J* ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. [- y  ]; k& J( |: f
我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚.
/ m. e) t1 k* T- P2 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食